Username123456 Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Yeni aldığım bu bilgisayar dün fredoos bir şekilde geldi. Bende bilgisayarcıya verdim. Bilgisayarı aldıktan sonra güncellemeye çalıştım ama sürekli aynı hatayı veriyor. [BU ARADA WİNDOWS ETKİN DEĞİL]. Çözümü nedir?
Yeni aldığım bu bilgisayar dün fredoos bir şekilde geldi. Bende bilgisayarcıya verdim. Bilgisayarı aldıktan sonra güncellemeye çalıştım ama sürekli aynı hatayı veriyor. [BU ARADA WİNDOWS ETKİN DEĞİL]. Çözümü nedir?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ekim 2023 #2 Cihazınız bir kuruluşa mı ait? Artı 0 Eksi
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ekim 2023 #3 Yani hocam bilgisayarcılara güvenilmez bence ne yaptığı belli değil. Windows Update devre dışı mı bırakılmış servislerden? En basiti kendiniz Windows'u kurun kafanız rahat etsin. Artı 0 Eksi
Yani hocam bilgisayarcılara güvenilmez bence ne yaptığı belli değil. Windows Update devre dışı mı bırakılmış servislerden? En basiti kendiniz Windows'u kurun kafanız rahat etsin.
Emir K. Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 Kendin kur, kesinlikle güvenme bilgisayarcının kurduğuna. İnşallah para almamıştır bari. Artı 0 Eksi
KS KS Username123456 Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #5 sukuterkopke dedi: Cihazınız bir kuruluşa mı ait? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. bilgisayar elime geçti. Direk bilgisayarcıya götürdüm. Emir K. dedi: Kendin kur, kesinlikle güvenme bilgisayarcının kurduğuna. İnşallah para almamıştır bari. Genişletmek için tıkla... Sırf babamın arkadaşı olduğu için verdimde. Sonradan aklım kaldı zaten. Bu arada 250 TL vermiştim. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Cihazınız bir kuruluşa mı ait? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. bilgisayar elime geçti. Direk bilgisayarcıya götürdüm. Emir K. dedi: Kendin kur, kesinlikle güvenme bilgisayarcının kurduğuna. İnşallah para almamıştır bari. Genişletmek için tıkla... Sırf babamın arkadaşı olduğu için verdimde. Sonradan aklım kaldı zaten. Bu arada 250 TL vermiştim.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ekim 2023 #6 Username123456 dedi: Bilmiyorum ki. Bilgisayar elime geçti. Direk bilgisayarcıya götürdüm. Sırf babamın arkadaşı olduğu için verdimde. Sonradan aklım kaldı zaten. Bu arada 250 TL vermiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kendiniz kurun ben bilgisayarcıya hiçbir şey kurdurmam kendi malıymış gibi onu kuruyor bunu siliyor şunu kapatıyor sonra sorun çıkarıyor. Artı 0 Eksi
Username123456 dedi: Bilmiyorum ki. Bilgisayar elime geçti. Direk bilgisayarcıya götürdüm. Sırf babamın arkadaşı olduğu için verdimde. Sonradan aklım kaldı zaten. Bu arada 250 TL vermiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kendiniz kurun ben bilgisayarcıya hiçbir şey kurdurmam kendi malıymış gibi onu kuruyor bunu siliyor şunu kapatıyor sonra sorun çıkarıyor.