Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 27 Haziran 2023 #11 n_onur dedi: Garantiyi bozmak istemiyorum, dediğim gibi yeni cihaz daha. Turbo Boost'u nereden kapatabilirim peki, ek olarak performansa etkisi var mı? AAA oyunlarda 88-90 ortalama alıyorum bazı çekirdeklerde, diğerleri 86-88 aralığında. Genişletmek için tıkla... Kötü bir sıcaklık değil yaz ayında, cihazın altı açık mı?
n_onur dedi: Garantiyi bozmak istemiyorum, dediğim gibi yeni cihaz daha. Turbo Boost'u nereden kapatabilirim peki, ek olarak performansa etkisi var mı? AAA oyunlarda 88-90 ortalama alıyorum bazı çekirdeklerde, diğerleri 86-88 aralığında. Genişletmek için tıkla... Kötü bir sıcaklık değil yaz ayında, cihazın altı açık mı?
n_onur Megapat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #12 Artoria Pendragon dedi: Kötü bir sıcaklık değil yaz ayında, cihazın altı açık mı? Genişletmek için tıkla... Altı açık değil, masamın üzerinde direk. İyi bir soğutucu almayı planlıyorum aslında. Öneriniz var mı işlemci soğutumunda yardımcı olacak bir soğutucu için?
Artoria Pendragon dedi: Kötü bir sıcaklık değil yaz ayında, cihazın altı açık mı? Genişletmek için tıkla... Altı açık değil, masamın üzerinde direk. İyi bir soğutucu almayı planlıyorum aslında. Öneriniz var mı işlemci soğutumunda yardımcı olacak bir soğutucu için?
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #13 420645 dedi: Bu bilgi seviyesinde ki insanlara ben olsam cihazımı göndermezdim. Kendiniz yapabiliyorsanız kendiniz yapın bence, zaten oldukça basit bir işlem. Genişletmek için tıkla... Garantisi bozulma riski var.
420645 dedi: Bu bilgi seviyesinde ki insanlara ben olsam cihazımı göndermezdim. Kendiniz yapabiliyorsanız kendiniz yapın bence, zaten oldukça basit bir işlem. Genişletmek için tıkla... Garantisi bozulma riski var.
A akifemrek Zeptopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #14 @n_onur bi değişiklik var mı ne yaptınız