Acer Nitro 5 AN515 alınır mı?

laisse

Hectopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 AN515 Intel i5 12450H RTX 4050 6 GB DDR6 115W 16 GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD alınır mı sizce? W11 Home dahil bir şekilde 29 bin TL'ye satılıyor bilgisayar, sizce iyi midir? Ders çalışmak, oyun oynamak, yazılım grafik tasarım gibi işlemler için alacağım, kütüphanede kullanacağım fan sesi vb. yüksek midir taşınabilir mi? Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum ilginize teşekkürler.

Yani bu fiyatlarda gayet iyi ve bence işlemcinin turbosunu kapattığınız sürece(performans'a etkisi yok denecek kadar az) sıcaklık ve ses açısından hiçbir sorun yaşamazsınız ancak aşağıda belirttiğim konu da ki laptopu incelemenizi öneririm.

Bir de yazmayı unutmuşum nitro 5 zaten çok ağır üstüne hayvan gibi adaptörü var taşıma konusunda sıkıntı çıkarır

Benim bilgisayarım arkadaşın attığı bilgisayarla aynı, işlemcinin Turbo'su kapalı ve oyunlarda en fazla 85 görüyorum fan sesi de olmuyor.

Bir de yazmayı unutmuşum Nitro 5 zaten çok ağır üstüne hayvan gibi adaptörü var taşıma konusunda sıkıntı çıkarır.

Nitro 5'in sadece görünüşü biraz kaba ve ağır bunlar sorun sayılabilir.

Önerin var mıdır hocam bu fiyat bandından 25 29 k arası.

Aşağıdaki laptop 26.700 TL Lenovo ama RAM ve SSD farkını eklerseniz siz bunuda 29.000 TL varsayın. Linkini eklemiş olduğunuz Acerle birebir aynı özelliklere sahip alternatif Lenovo.

Bütçeyi zorlayıp 30 bin TL'ye çıkarma şansınız varsa yukarıda attığım Lenovo'ya bakmanızı öneririm.(4050 ile 4060 arasında ciddi fark var sonuçta) Eğer öyle bir şansınız yoksa sizin bahsettiğiniz Nitro 5 olabilir,

Veya bu model olabilir.(Rengi hoşunuza gitmediyse internetten siyahına da bakabilirsiniz) Ancak HP Victus'ların kasası biraz sağlam değil ve biraz ekranı fazla sallanıyor bu durumdan rahatsız olmazsanız tabii.(sağlamlığının pek sorun olacağını sanmıyorum ama ekranın sallanması sık taşıyacağınız için belki sorun olabilir)

Victus 15 kesinlikle alınmaz bir seri

Victus 15 kesinlikle alınmaz bir seri.

Neden öyle düşünüyorsunuz? Dediğiniz gibiyse bence Nitro 5 daha mantıklı bir tercih. Kendim de abimde de Nitro 5 var ağırlığı dışında bir sorun yok bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…