egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.089 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 3 Eylül 2021 #31 yaraliordek dedi: O attığım uzun yorumu çözüm olarak işaretletebilirsek daha sonra başkalarının işine yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef öneri konularında çözüm sistemi bulunmuyor.
yaraliordek dedi: O attığım uzun yorumu çözüm olarak işaretletebilirsek daha sonra başkalarının işine yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef öneri konularında çözüm sistemi bulunmuyor.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #32 egeoz316 dedi: Hocam maalesef öneri konularında çözüm sistemi bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Pardon benim hatam.
egeoz316 dedi: Hocam maalesef öneri konularında çözüm sistemi bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Pardon benim hatam.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 3 Eylül 2021 #33 UpgradeNeed dedi: Şimdi geldi aklıma, ASUS da numpad de yok. Ben mühendislik okuyacağım. Sıkıntı olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Harici numpad satılıyor alarak rahatça kullanabilirsiniz. Touchpadde olduğunu ilk defa duydum öyleyse mükemmel.
UpgradeNeed dedi: Şimdi geldi aklıma, ASUS da numpad de yok. Ben mühendislik okuyacağım. Sıkıntı olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Harici numpad satılıyor alarak rahatça kullanabilirsiniz. Touchpadde olduğunu ilk defa duydum öyleyse mükemmel.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.089 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 3 Eylül 2021 #34 Flapers dedi: Harici numpad satılıyor alarak rahatça kullanabilirsiniz. Touchpadde olduğunu ilk defa duydum öyleyse mükemmel. Genişletmek için tıkla... Hocam kendim de kullandığım için biliyorum, bu modelde de muhtemelen touchpadde bulunuyor.
Flapers dedi: Harici numpad satılıyor alarak rahatça kullanabilirsiniz. Touchpadde olduğunu ilk defa duydum öyleyse mükemmel. Genişletmek için tıkla... Hocam kendim de kullandığım için biliyorum, bu modelde de muhtemelen touchpadde bulunuyor.
U UpgradeNeed Centipat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #35 yaraliordek dedi: Pardon benim hatam. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Bende aradım çözüm olarak seçemedim
yaraliordek dedi: Pardon benim hatam. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Bende aradım çözüm olarak seçemedim
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #36 UpgradeNeed dedi: Kusura bakmayın. Bende aradım çözüm olarak seçemedim Genişletmek için tıkla... Benim hatam bilmiyordum.
UpgradeNeed dedi: Kusura bakmayın. Bende aradım çözüm olarak seçemedim Genişletmek için tıkla... Benim hatam bilmiyordum.