Omen ile Legion 5'e ilişkin pek çok bilgim oldu sayenizde. Şimdi benim Almanya'dan da laptop alma imkanım gündeme geldi ve. Acer Nitro 5'in RTX3070 + Ryzen 7 5800H + 1TB depolama + 144Hz donanımlı bir ürününü buldum. Üç farklı link buldum aralarında 50'şer euro fark olan ve işletim sisteminin Windows 10-11 olması gibi farklar dışında bir fark göremedim.
Omen ile Legion 5'e ilişkin pek çok bilgim oldu sayenizde. Şimdi benim Almanya'dan da laptop alma imkanım gündeme geldi ve. Acer Nitro 5'in RTX3070 + Ryzen 7 5800H + 1TB depolama + 144Hz donanımlı bir ürününü buldum. Üç farklı link buldum aralarında 50'şer euro fark olan ve işletim sisteminin Windows 10-11 olması gibi farklar dışında bir fark göremedim.
Bu modelin ekran kartı watt değeri düşük, hatta Max-P 3060 daha iyi performans verebiliyor, kasa kalitesinin düşük olması da bir dezavantaj. Bunun yerine Max-P 3060 modeller almak daha mantıklı olur.
O bütçelerde asla alınmaz hocam hem Max-Q hem MUX yok hem de kasası, soğutması Omen 17 ve Legion'un çok gerisinde Almanya'dan yine o paraya 3070 Legion alabilirsin: