Acer Nitro 5 AN517-41 DisplayPort var mı?

injuredpikachu

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gamepower Intense X40 27 adresindeki monitörü almak istiyorum. Ama Acer Nitro 5 AN517-41 laptopum bağlanabiliyor mu emin değilim kendi sitesinde göremedim. Bu laptop modeli DisplayPort içeriyor mu veya 240Hz ekranı laptopuma nasıl bağlayabilirim?

DisplayPort içermiyor fakat monitör HDMI 2.0 destekliyor, yani 1080p 240Hz'de kullanabilirsiniz. Tabi bunu destekleyen kablo da lazım. İnternette laptopun da HDMI 2.0 desteklediği söylenmiş fakat orijinal sitesinde yazmıyor. Emin olmak için Acer ile irtibat kurmanızı öneririm. Ayrıca bana sorarsanız o markanın monitörleri kesinlikle alınmamalı. Yine de tercih sizin.

Sanırım hdmi 2.0 da yok ama yarın Acer'i arayıp soracağım. 240 hz ekran almayı planlıyordum canımı sıktı biraz bu durum.

Öncelikle çok teşekkür ederim. Aynı postu clonelayıp kendi laptopumu koyarak paylaştım ben de bakalım ne cevap gelecek.

Merhabalar, bütçem 5k ve yakın zamanda üstüne çıkma şansım bulunmuyor. Aslında yorumları çoğunlukla uyumluydu. Ama şuan kafamı kurcalayan monitörün ne olduğu değil 240 hz monitör kullanabilecek miyim

Rica ederim alacağınız cevabı buraya da yazmanızı bekliyorum.

@Pluxy01 Hocama bende katılıyorum 240 olsun ne olursa olsun düşüncesi bana göre yanlış. Kalitesiz markaları tercih etmemek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…