GeW1cht Decapat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 Herkese merhaba, Max 25k bütçem var bu PC'yi almayı düşünüyorum. Sizce iyi mi bu fiyata? Bundan başka önerebileceğiniz ne var? Kullanma amacım oyun ve yazılım olacak.
Herkese merhaba, Max 25k bütçem var bu PC'yi almayı düşünüyorum. Sizce iyi mi bu fiyata? Bundan başka önerebileceğiniz ne var? Kullanma amacım oyun ve yazılım olacak.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 Link atar mısın?
Mehmetemirilgin Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 301 2 Ekim 2023 #3 Amazon.com.tr Amazon.com.tr
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 Mehmetemirilgin dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 2. kazik.
Mehmetemirilgin Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 301 2 Ekim 2023 #5 bilmemem dedi: 2. kazik. Genişletmek için tıkla... Acer diğer markalara göre daha kaliteli kasa + teknik servis sunuyor. Monster, Casper gibi markalara kıyasla pahalı ama kazık demek saçma.
bilmemem dedi: 2. kazik. Genişletmek için tıkla... Acer diğer markalara göre daha kaliteli kasa + teknik servis sunuyor. Monster, Casper gibi markalara kıyasla pahalı ama kazık demek saçma.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #6 Mehmetemirilgin dedi: Acer diğer markalara göre daha kaliteli kasa + teknik servis sunuyor. Monster, Casper gibi markalara kıyasla pahalı ama kazık demek saçma. Genişletmek için tıkla... Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Attığın fiyatını hak etmediği için kazık dedim.
Mehmetemirilgin dedi: Acer diğer markalara göre daha kaliteli kasa + teknik servis sunuyor. Monster, Casper gibi markalara kıyasla pahalı ama kazık demek saçma. Genişletmek için tıkla... Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Attığın fiyatını hak etmediği için kazık dedim.