E emirklc41 Centipat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Bilgisayarım Acer Nitro 5. Dün fanını temizletim termal macununu yeniletim ama hâlâ fazla ısınıyor.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 2 Ağustos 2022 #2 emirklc41 dedi: Bilgisayarım Acer Nitro 5. dün fanını temizletim termal macununu yeniletim ama hâlâ fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Yük altında ve boştayken kaç derece oluyor.
emirklc41 dedi: Bilgisayarım Acer Nitro 5. dün fanını temizletim termal macununu yeniletim ama hâlâ fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Yük altında ve boştayken kaç derece oluyor.
M mthnc1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 88 2 Ağustos 2022 #3 Laptoplarda ısınma normal. Kaç dereceye kadar çıkıyor?
E emirklc41 Centipat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #4 420645 dedi: Yük altında ve boştayken kaç derece oluyor. Genişletmek için tıkla... Isınmanın kaç dereceye çıktığına nereden bakıcaz ?
420645 dedi: Yük altında ve boştayken kaç derece oluyor. Genişletmek için tıkla... Isınmanın kaç dereceye çıktığına nereden bakıcaz ?
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 2 Ağustos 2022 #5 emirklc41 dedi: Isınmanın kaç dereceye çıktığına nereden bakacağız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun bu videodan bakabilirsiniz.
emirklc41 dedi: Isınmanın kaç dereceye çıktığına nereden bakacağız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun bu videodan bakabilirsiniz.
E emirklc41 Centipat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #6 420645 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun bu videodan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim en kısa zamanda geri dönüş yapacağım. 420645 dedi: Yük altında ve boştayken kaç derece oluyor. Genişletmek için tıkla... Boştayken den düşük 50 en yüksek 77 oldu yükteykenide yarın söylerim yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada 1 haftadır var bu sorunum oturduğum yerde 1 haftadır yüksek sıcaklık var ondan kaynaklı olabilirmi çünkü bu sorunu yaşamadım hiç. 420645 dedi: Yük altında ve boştayken kaç derece oluyor. Genişletmek için tıkla... Boştayken en fazla 80e çıktı oyun oynarken en fazla 92 ye çıktı Son düzenleme: 3 Ağustos 2022
420645 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun bu videodan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim en kısa zamanda geri dönüş yapacağım. 420645 dedi: Yük altında ve boştayken kaç derece oluyor. Genişletmek için tıkla... Boştayken den düşük 50 en yüksek 77 oldu yükteykenide yarın söylerim yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada 1 haftadır var bu sorunum oturduğum yerde 1 haftadır yüksek sıcaklık var ondan kaynaklı olabilirmi çünkü bu sorunu yaşamadım hiç. 420645 dedi: Yük altında ve boştayken kaç derece oluyor. Genişletmek için tıkla... Boştayken en fazla 80e çıktı oyun oynarken en fazla 92 ye çıktı