Acer Nitro 5 CPU 100 derece normal mi?

Ben pek Acer iyidir, alın diyen birisine rastlamadım. F/P ürünleri hariç tercih etmeyin deniyor genelde.

Bana Acer öneriyorlardı ben Monster aldım ama konuda gösterdigimi almadım.

Bana Acer öneriyorlardı ben Monster aldım ama konuda gösterdigimi almadım.

Eki Görüntüle 2440244
Acer tamamiyle kötü bir marka değil çünkü, arkadasın sorunuda basit işlerle çözülebilecek şey. Fortnite'nin cpuyu nasıl sömürdüğünü biliyoruz, 12700h de işe girince muhtemelen 60-70w gibi değer çekmeye çalışıyor. Boş yorum yapmış yukardaki eleman.

Arkadaşın sorunu üstte bahsettiğim gibi cihazın limitlerini kaldırıp üstüne oc yapan bir modu dandik bir macun ve ısınan bir cpu ile kullanmaya çalışması.

Genelde tüm markalar iyi değil şansa dayalı bana en mantıklısı laptop almayıp masaüstü almalılar toplama yaparak tabii ki Trendyol hazır pcleri önermiyorum.

Thermalright heilos gibi bir mucize ile dahi performans modunda deli ısındırıyor fortnite. Varsayılan modda özel fan ayarı ile oynamak lazım. Ek olarak garanti dışı kalmasını göze alacaksa Thermalright heilos veya PTM7950 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…