Acer Nitro 5 CS:GO'da 6 FPS veriyor

Seares

Centipat
Arkadaşlar Acer Nitro 5 almıştım geçtiğimiz günlerde. Bir oyunda denemek istedim. CS:GO'da 6 FPS alıyorum. Bütün sürücüler güncel gözüküyor. Sorun neden kaynaklıdır bilgisi olan var mı?
Laptop.

Güç seçeneklerini kontrol et. Oyunu ayarlardan dahili GPU ya geçirmeyi unutma.

Dostum bilgisayarın şarja takılı olduğundan ve Nitro uygulamasında oyun modunda olduğundan emin ol ama yine de 6 FPS normal değil kesinlikle servise göndermeni öneririm umarım çözersin.

Tüm ayarlar-Sistem-Ekran-Grafik ayarlarına gir. Oyunu seç, seçeneklerden "yüksek performanslı..." seç.

Burda söylenen her şeyi denedim ama bir faydası olmadı
Geforce experience uygulamasının içinde gezerken bile hafif droplar oluyor

Farklı bir önerisi olan var mıdır ? Alalı 2 gün oldu daha geri iade etmek gibi bir seçeneğim olur mu acaba

Ekran kartını yenile dostum.
Onu nasıl yapabilirim

Tüm ayarlar-Sistem-Ekran-Grafik ayarlarına gir. Oyunu seç, seçeneklerden "yüksek performanslı..." seç.
Oyun orda gözükmüyor

Dostum bilgisayarın şarja takılı olduğundan ve Nitro uygulamasında oyun modunda olduğundan emin ol ama yine de 6 FPS normal değil kesinlikle servise göndermeni öneririm umarım
Son çare olarak onu düşünüyorum farklı bir oyunda da ekran kartı güncel değil diyor ama kendi sitesinden güncelledim windows 11 sürümü olarak gözüküyordu benimki win10 o problem yaratır mı

Kendim çözdüm belki birine yardımımız dokunur.
Nitrosense uygulamasını açın sağ üstteki ayarlardan yalnızca ayrık gpuyu açın. Problem ortadan kalkıyor ama dahili ekran kartını kullanamıyorsunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…