Acer Nitro 5 CS2'de 100 FPS alıyor

O sadece fan hızını arttırıyor diye biliyorum.
Hayır ekran kartına giden gücü arttırıyor. Beraberinde fan hızıda artıyor.
Örnek 95w ekran kartlı nitro 5 75w pasif olarak çalışır performans modunda 94-95w seviyelerine zorlanıyor bu sayede FPS artışı olur ama zorlamayla beraber sıcaklıklar artacağı için fan gücüde artar.

Yüksek ayarlarda mı? Neden böyle o zaman
Şimdi baktım youtube'da aynı cihazın maximum grafik ayarlı şekilde testlerinde avg 205 alıyorlar.

Sıkıntısı yok. Sadece adaptörden cızırtı geliyor onu da değiştireceğim. Diğer oyunlarda sıkıntı yok ama CS2 de neden düşük FPS anlamadım.
Çoğu kullanıcı aynı yorumu yapmış adaptör için, şarjı ne kadar çıkarıyor acaba günlük kullanımda?

Şimdi baktım YouTube'da aynı cihazın maximum grafik ayarlı şekilde testlerinde AVG 205 alıyorlar.

Çoğu kullanıcı aynı yorumu yapmış adaptör için, şarjı ne kadar çıkarıyor acaba günlük kullanımda?

Şarjı güç tasarrufunda ve 60Hz de 3-4 saat gidiyor. Batarya kapsitesi düşük biraz.

Kapat oyunu öyle dene bu arada o FPS test videoları optimum şartlarda olduğu için o seviyelerde değerler bekleme.

Normal şartlarda en az 150 FPS vermesi gerekir bence. Acaba ekran kartı kullanımı mı düşük kalıyor. Şimdi MUX switch açıp ekranı 2K yapıp deneyeceğim.

2K ya da aldım bir şey değişmedi.

Son düzenleme:
@Salinabugabuup cihaz hakkındaki bir diğer sorum cihazda gelen ram 4800 MHz mı, yoksa 5600 MHz mı? Ben yanına 5600 aldım. Ürün görselinde ve başlığında öyle yazıyordu ancak kodu arattığımda 4800 MHz diyor.
4800
Ekran Görüntüsü (7).png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı