Acer Nitro 5 "D" diski görünmüyor

ardaakkurt1

Hectopat
Merhaba, bu konuyu arkadaşım için açtım. Arkadaşımda Acer Nitro 5 var ve D diski görünmüyor. Disk yöneticisine baktık ama ayrılmamış alan da gözükmüyor. Fikirlerinize ihtiyacımız var. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cmdyi yönetici olarak çalıştırın. Diskpart komutunu girin. Ardından list disk komutunu girin. Gelen yerin ssini atın.
1655372755239.png
Buyrun

önceden varmış sonra kaybolmuş

Hocam cevabınızı bekliyorum.
Kusura bakmayın aktif değildim. Büyük ihtimalle diski sikmiş çünkü gördüğünüz gibi cmd konsolunda 1 adet disk var. Geçmiş olsun umarım D diskinin içerisinde önemli bir şeyler yoktur.
Ama internette biraz araştırdığım da " chkdsk D: /f /r" söyle bir komut var. Belki işe yarayabilir.

Kusura bakmayın aktif değildim. Büyük ihtimalle diski sikmiş çünkü gördüğünüz gibi CMD konsolunda 1 adet disk var. Geçmiş olsun umarım D diskinin içerisinde önemli bir şeyler yoktur.
Ama internette biraz araştırdığım da " chkdsk D: /f /r" söyle bir komut var. Belki işe yarayabilir.

D diskinin kablosu çıkmış veya gevşemiş olabilir mi içeriden.

Kusura bakmayın aktif değildim. Büyük ihtimalle diski sikmiş çünkü gördüğünüz gibi CMD konsolunda 1 adet disk var. Geçmiş olsun umarım D diskinin içerisinde önemli bir şeyler yoktur.

Ayrıca diski silmiş olsa disk yöneticisinden belli olurdu.

@ardaakkurt1 BIOS'da kapatılmış olabilir mi acaba? BIOS'ta Advanced kısmına gelip Storage device Configuration'a gelip orada ne kadar disk slotu varsa gözükmesi gerekir, disabled olanı Enabled'e getirsin.

Eki Görüntüle 1422820

Arkadaşım BIOS'a giremez.

Arkadaşım BIOS'a giremez.

Ama kendi kendine olduysa bilemem.

Hocam fikirlerinize ihtiyacımız var. Lütfen fikirlerinizi belirtin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı