mrcbrbn Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 20 Nisan 2024 #1 C diskim Full dolu ve D diski bomboş yardımcı olur musunuz?
TabutcuZenciMan Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3 2350m nvidia geforce gt 520m 6gb ram 512 gb ssd Casper nirvana 15.6 nb Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 20 Nisan 2024 #2 İşletim sistemi aktarılmaz diye biliyorum dosyalarida normal bir şekilde D ye tasiyabilirsinizy.
mrcbrbn Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 20 Nisan 2024 #3 TabutcuZenciMan dedi: İşletim sistemi aktarılmaz diye biliyorum dosyalarida normal bir şekilde D ye tasiyabilirsinizy. Genişletmek için tıkla... Dostum kaç yıllık yazılım okuyorum bizim sınıftaki hocalar yapılıyor diyor kimse düzgün anlatmıyor. @Recep Baltaş abi yardım edebilir misin?
TabutcuZenciMan dedi: İşletim sistemi aktarılmaz diye biliyorum dosyalarida normal bir şekilde D ye tasiyabilirsinizy. Genişletmek için tıkla... Dostum kaç yıllık yazılım okuyorum bizim sınıftaki hocalar yapılıyor diyor kimse düzgün anlatmıyor. @Recep Baltaş abi yardım edebilir misin?
TabutcuZenciMan Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3 2350m nvidia geforce gt 520m 6gb ram 512 gb ssd Casper nirvana 15.6 nb Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 20 Nisan 2024 #4 mrcbrbn dedi: Dostum kaç yıllık yazılım okuyorum bizim sınıftaki hocalar yapılıyor diyor kimse düzgün anlatmıyor. @Recep Baltaş abi yardım edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam bir uygulaması var ama sistem kararsizlasabilir.
mrcbrbn dedi: Dostum kaç yıllık yazılım okuyorum bizim sınıftaki hocalar yapılıyor diyor kimse düzgün anlatmıyor. @Recep Baltaş abi yardım edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam bir uygulaması var ama sistem kararsizlasabilir.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 20 Nisan 2024 #5 mrcbrbn dedi: Dostum kaç yıllık yazılım okuyorum bizim sınıftaki hocalar yapılıyor diyor kimse düzgün anlatmıyor. @Recep Baltaş abi yardım edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş Technopat'dan ayrıldı.
mrcbrbn dedi: Dostum kaç yıllık yazılım okuyorum bizim sınıftaki hocalar yapılıyor diyor kimse düzgün anlatmıyor. @Recep Baltaş abi yardım edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş Technopat'dan ayrıldı.
TabutcuZenciMan Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3 2350m nvidia geforce gt 520m 6gb ram 512 gb ssd Casper nirvana 15.6 nb Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 20 Nisan 2024 #6 Kerim Demirkaynak dedi: Recep Baltaş Technopat'dan ayrıldı. Genişletmek için tıkla... Keşke haberim olmasaydı.
Kerim Demirkaynak dedi: Recep Baltaş Technopat'dan ayrıldı. Genişletmek için tıkla... Keşke haberim olmasaydı.