Acer Nitro 5 ekran kartı güncellenirken mavi ekran veriyor

yusufegekaya0

Hectopat
Yer
Karabük/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit
İşlemci: İ511400H
Ekran Kartı: GTX 1650Tİ
Ram: 16 Gb 8X2
Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd
Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd
Mouse: Logitech G102
MousePad: SteelSeries QCK Medium
Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods
Meslek
Öğrenci / İçerik Üreticisi
Acer Nitro 5 laptopum var, GTX 1650 ekran kartlı modeli NVIDIA'nın 2024 yılında çıkmış sürücülerinin hiçbirini yükleyemiyorum. Tam yüklerken laptop mavi ekran veriyor ve yeniden başlayınca sürücü güncelleniyor. Aygıt Yöneticisi'nden bakınca güncel sürücü yüklenmiş ama mavi ekran vererek yüklüyor. Laptopu servise gönderdim, servis laptopa donanımı test etmiş ve thermal bakımını yapmış. Bir sorun bulamamışlar. Mavi ekranı neden veriyor olabilir? Daha önce böyle bir sorun yoktu, NVIDIA'nın 2024 sürücüleri çıktığından beri böyle yapıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Minidump dosyalarını istenilirse paylaşabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
05.01.2024 olmalı, soruna sebep olan şey de o muhtemelen. Şurada yazdığım şekilde güncellemeyi dene.

Güncellemeyi deneyim bir.

Tam güncellerken mavi ekran verdi.

Nvpcf sürücüsünü güncellerken.

Nvpcf sürücüsünü güvenli modda güncellendi sonra güncel ekran kartı sürücüsünü kurmaya çalıştığımda yine mavi ekran veriyor.

Son düzenleme:
Ekran kartı sürücünü güvenli modda kurarken sorun oluyor mu? Onu da dene. Son DMP dosyasını da at.

Hocam kusura bakmayın dün yazamadım hesap kısıtlanmıştı. Güvenli modda tüm dediğiniz sürücüleri ve ekran kartı sürücüsünü güncelledim herhangi bir mavi ekran vermedi. Güvenli modda iken sorunum çözüldü teşekkür ederim yardımınız için.

Güncelleme dün yeni NVIDIA sürücüsü yayınlandı yine mavi ekran aldım sürücü güncellenirken NVIDIA desteğe mail attım 2024 sürücüleri yüklenirken temiz kurulum ile yüklenmesi gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Acer Nitro 5 laptopum var, GTX 1650 ekran kartlı modeli NVIDIA'nın 2024 yılında çıkmış sürücülerinin hiçbirini yükleyemiyorum. Tam yüklerken laptop mavi ekran veriyor ve yeniden başlayınca sürücü güncelleniyor. Aygıt Yöneticisi'nden bakınca güncel sürücü yüklenmiş ama mavi ekran vererek yüklüyor. Laptopu servise gönderdim, servis laptopa donanımı test etmiş ve thermal bakımını yapmış. Bir sorun bulamamışlar. Mavi ekranı neden veriyor olabilir? Daha önce böyle bir sorun yoktu, NVIDIA'nın 2024 sürücüleri çıktığından beri böyle yapıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Minidump dosyalarını istenilirse paylaşabilirim.

Merhaba aynı dırım bende de var. Acer Nitro 5 1650, kesın çözümü buldum. NVIDIA uygulamasının PC kaldırın ve Driver Details | NVIDIA giriş yapın. NVIDIA notebook ıcın olanı ındırın ve yukleyın.

566.36 | WHQL.
Release Date: Thu Dec 05, 2024.
Operating System: Windows 10 64-bit,
Windows 11.
Language: English (US)
File Size: 732.91 MB.

Bunu ındırın yukleyın sorun çözülecek, benım sorunum cozuldu. Paylasmak ıstedım. Bu konuyla ılgılı sorun yaşayan arkadaşlar buradan cozume ulasırlar.

Merhaba aynı dırım bende de var. Acer Nitro 5 1650, kesın çözümü buldum. NVIDIA uygulamasının PC kaldırın ve Driver Details | NVIDIA giriş yapın. NVIDIA notebook ıcın olanı ındırın ve yukleyın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı