Acer Nitro 5 ekran "pır pır" ediyor

ChikiTiger

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 4600H - GTX 1650 - 16GB 3200 MHz - Acer Nitro 5
Laptopu alalı daha 1 hafta olmadı bazen ekranı hızlı bir şekilde pır pır edip düzeliyor. Sizce neden kaynaklanabilir? İade etmeli miyim?
-Ekranım 144Hz.
-Ekran kartı driveri yüklerken ilk başta sıkıntı olmuştu sonra sürücüleri tamamen kaldırıp başarılı bir şekilde yükledim.
-Şarjda kullanıyorum.

Nasıl pır pır ediyor ekranda titrememe mi var? PC'ye mıknatıslı bir şey yaklaştırdınız mı, telefon falan koyduysanız kılıfında mıknatıs olabiliyor.

son zamanlarda asus rog gl502vt modeli laptopumda da windows kullanıcısına giriş kısmında böyle bir şey olmaya başladı. Sadece kullanıcı beklerken oluyor normal kullanımda olmuyor. Windows güncellemesi kaynaklı old. düşünüyorum...

Nasıl pır pır ediyor ekranda titrememe mi var? PC'ye mıknatıslı bir şey yaklaştırdınız mı, telefon falan koyduysanız kılıfında mıknatıs olabiliyor.
Titreme denilebilir hızlıca ekranda görüntü gidiyor 1sn bile sürmüyor bazen ard arda oluyor 8-10 defa gidip geliyor.
son zamanlarda asus rog gl502vt modeli laptopumda da windows kullanıcısına giriş kısmında böyle bir şey olmaya başladı. Sadece kullanıcı beklerken oluyor normal kullanımda olmuyor. Windows güncellemesi kaynaklı old. düşünüyorum...
Windows beni gerçekten bezdirdi arama çubuğuna yazılmama,Windows güvenliğine girdiğimde karşıma hiçbir şey gelmiyor gibi gibi bir sürü sorun var.

Titreme denilebilir hızlıca ekranda görüntü gidiyor 1sn bile sürmüyor bazen art arda oluyor 8-10 defa gidip geliyor.

Bende de oluyordu sonra telefonu PC'nin üzerine koyunca olduğunu fark ettim kılıfın mıknatısı yüzünden oluyormuş, sizde öyle bir şey yapmış olabilir misiniz? ya da buzdolabından bir mıknatıs alıp deneyin.

Bence de Windows kaynaklı, RX460'da da aynı sorun var. (Kartta değil yani benim bilgisayarımda.)

Bende de oluyordu sonra telefonu PC'nin üzerine koyunca olduğunu fark ettim kılıfın mıknatısı yüzünden oluyormuş, sizde öyle bir şey yapmış olabilir misiniz? ya da buzdolabından bir mıknatıs alıp deneyin.
Tam siz yazdığınızda olmaya başladı etrafdaki mıknatısla dağir herşeyi uzaklaştırdım telefonda dahil fakat işe. Yaramadı titremeye devam etti.

Laptopu alalı daha 1 hafta olmadı bazen ekranı hızlı bir şekilde pır pır edip düzeliyor. Sizce neden kaynaklanabilir? İade etmeli miyim?
-Ekranım 144Hz.
-Ekran kartı driveri yüklerken ilk başta sıkıntı olmuştu sonra sürücüleri tamamen kaldırıp başarılı bir şekilde yükledim.
-Şarjda kullanıyorum.

Bir anda ekranın gidip gelmesi bana da olmuştu ama tarayıcı kaynaklıydı. Brave kullanıyordum Edge'e geçtim düzeldi. Bende sadece tarayıcıdayken oluyordu ama.

Bir anda ekranın gidip gelmesi bana da olmuştu ama tarayıcı kaynaklıydı. Brave kullanıyordum Edge'e geçtim düzeldi. Bende sadece tarayıcıdayken oluyordu ama.
Bende her yerde olabiliyor bilgisayar kapanma ekranındayken bile
Civarda yüksek voltaj çeken bir şey var mı?
Eğer olsaydı diğer odadaki bilgisayarda da sıkıntı olurdu ama normal şekilde çalışıyor. Yok diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı