Acer Nitro 5 ekranı 1-2 mm aşağı kaydı

yiitEy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI H610M-G PRO DDR4 | MSI GEFORCE RTX 3050 VENTUS 2X 8 GB OC EDITION | Intel Core i3 12100F 3.30GHz | XPG Gammix D10 8GBx2 3200MHz | Kioxia Exceria Plus G2 500 GB NVMe M.2 SSD | Hitachi 500 GB HDD | Powerboost VK-P15B 600W 80+ 4x120mm ARGB Fan ATX Kasa |

| Acer NITRO 5 | Nvidia GTX 1050 3 GB | Intel Core i5 9300H 2.4GHz | 8 GB 2666MHz | NVMe M.2 256 GB SSD | Fujitsu 256 GB HDD |
Meslek
Öğrenci
Ne zaman oldu bilmiyorum, az önce fark ettim. Daha önce yoktu. Görev çubuğundaki açık uygulamaların altındaki çizgiyi göremeyince fark ettim. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Kenarlarını aç ekranı kaldır kapat.Tehlikeli olabilir.Önermiyorum şahsen.

Otomatik ekran düzeltici özelliği var mı? Olmazsa çözünürlük değiştirin. Sonra eski çözünürlüğünüze geri dönün.

Ekran mı kaydı yani teknik birşey mi? yoksa içine mi düştü?

Ne zaman oldu bilmiyorum, az önce fark ettim. Daha önce yoktu. Görev çubuğundaki açık uygulamaların altındaki çizgiyi göremeyince fark ettim. Bunu nasıl düzeltebilirim?

2 ihtimal var.
1- ekranın fiziksel olarak kayması.
2- ekranın görüntü olarak kayması.
Hangisi?

Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi?

Evet işe yaramadı
Kenarlarını aç ekranı kaldır kapat. Tehlikeli olabilir. Önermiyorum şahsen.

Yapabileceğimi sanmıyorum
Otomatik ekran düzeltici özelliği var mı? Olmazsa çözünürlük değiştirin. Sonra eski çözünürlüğünüze geri dönün.

Çözünürlük olayını denedim işe yaramadı otomatik ekran düzeltici var mı bilmiyorum
2 ihtimal var.
1- ekranın fiziksel olarak kayması.
2- ekranın görüntü olarak kayması.
Hangisi?

Görüntü olarak
Ekran mı kaydı yani teknik bir şey mi? Yoksa içine mi düştü?

Teknik

Garantisi devam ediyor mu? Ediyorsa teknik servise göndermenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…