Acer Nitro 5 fan temizleme işleminde fanlara hava tutmak sorun yaratır mı?

batman34

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar cihazın üst kısmındaki hava girişi bölgesine elektrikli süpürgeyle en kısık ayarda çektirdim. Çok yakınlaştırmadan fanlarda dönmedi kontrol ettim bir sorun olur mu?

Arkadaşlar cihazın üst kısmındaki hava girişi bölgesine elektrikli süpürgeyle en kısık ayarda çektirdim. Çok yakınlaştırmadan fanlarda dönmedi kontrol ettim bir sorun olur mu?

Fanları DC motor gibi duşun çok hızlı bir şekilde döndürürsen sorun yaratabilir ama yarım tur gibi durumlarda sorun yaratmaz endişelenecek bir durum yok yine de hava tutmak istiyorum kolay temizlensin dersen fan soketini çıkarırsanda sorun kalmaz.

Haklısınız altından baktım.Fanları hiçbir şekilde hareket ettirmedi.Zaten burası hava girişi olduğu için çektirince hiçbir etkisi olmadı.Cihaz garantili zaten.

Haklısınız altından baktım. Fanları hiçbir şekilde hareket ettirmedi. Zaten burası hava girişi olduğu için çektirince hiçbir etkisi olmadı. Cihaz garantili zaten.

Boya fırçası elektrikli süpürge ve ortalama bir termal macun ile fabrikadan yeni çıkmış gibi bir hale getirilebiliyor. Elinizde yoksa sonraki bakımınız da temin kullanırsan büyük bir kolaylık olduğunu fark edersin.

Şu an boştayken fanlar 1800 RPM de dönüyor CPU 45-49 derece arası. GPU boşta gösteriyor oyun falan oynayan birisi değilim. Servise vermemde bir sıkıntı olur mu acaba elimde Corsair marka macun var onu göndersem bir de fan temizliği istesem yaparlar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…