İyi sabahlar. İsviçre'de yaşıyorum ve gaming laptop almak istiyorum. Oyunlarda yüksek performans benim için önemli. 8 GB RAM bana yeter. Bunu almayı düşünüyorum. Başka tavsiyeleriniz varsa lütfen bu siteden öneriniz. Teşekkürler. 900 CHF bütçem var.
Get the Acer Nitro 5 Gaming Laptop with 10th Gen Intel Core i5, NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, and Full HD IPS 144Hz Display. Enjoy immersive gaming and fast performance. Visit Ubuy Switzerland now!
Yüksek performans önemliyse 8GB RAM üzer. NVidia Optimus kullanan laptoplarda çift kanal RAM sağlam performans artışı sağlıyor. En azından benim 2060'lı makinede öyle oldu.
Merhabalar, ben Faruk. Bu konuda yurt dışından almış olduğum laptop serüveninde başımdan geçenleri anlatacağım. Öncelikle Amazon.com üzerinden bu laptopu aldım. Başımdan geçen her olayı anlatacağım. Öncelikle araştırmaya koyuldum ve Türkiye'de bulunan cihazların çok fahiş fiyatlı satıldığını...
Yüksek performans önemliyse 8 GB RAM üzer. NVIDIA Optimus kullanan laptoplarda çift kanal RAM sağlam performans artışı sağlıyor. En azından benim 2060'lı makinede öyle oldu.