ACER Nitro Ryzen 5 4600h 8 Gb Ram 512 Gb Ssd Gtx 1650 Ti Linux Nh.q9hey.002 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Genelde LoL, Valorant, gibi oyunlar ara sırada yüksek grafikli Witcher 3 gibi oyunlar oynamak istiyorum. Oyunlarda fazla bir detay arayan biri değilim, Ultra değil de normal grafiklerde oynarım (LoL, Valorant hariç). Ayrıca Photoshop ve grafik programları da kullanmak istiyorum. Açıkçası Intel kullanmak istemiyorum ısı problemlerinden ötürü. İlk modelde 144Hz olup tek modül 16 GB RAM olması güzel fakat aklım 1650 Ti olmamasında kaldı. Sizce hangi modeli almalıyım? Farklı laptop önerilerine de açığım.
1650 ile 1650Ti arasında ahım şahım bir fark yok ortalama 10 fps oynuyor fakat uzun ömürlülük açısından Ti daha iyi seçim olacaktır, zaten dual-channel geçiş yaptığınız vakit de %10-20 dolaylarında ekstra performans alacaksınız ekstra en azından ekran kartının da %5 daha performanslı olması kardır bana göre, Hertz konusunda bir şey diyemeyeceğim, FPS oyuncusu iseniz 144'ın faydası yadsınamaz o konuda iyi düşünmeniz gerekiyor.
Intel olan Nitro 5'lerde şarjın çabuk bitmesi ve ısı problemleri varmış. Görüşleriniz için teşekkürler 144Hz bana gerekli mi diye düşünüp seçimimi yapacağım peki belirttiğim bütçe ile farklı marka laptoplar önerebilir misiniz?
Intel olan Nitro 5'lerde şarjın çabuk bitmesi ve ısı problemleri varmış. Görüşleriniz için teşekkürler 144Hz bana gerekli mi diye düşünüp seçimimi yapacağım peki belirttiğim bütçe ile farklı marka laptoplar önerebilir misiniz?