Acer Nitro 5 HDD yerine SATA SSD takma

Katılım
21 Ağustos 2020
Mesajlar
1.448
Çözümler
4
Yer
Toronto
Merhaba arkadaşlar kullandığım Acer marka laptopta 250GB SSD var fakat yetersiz geliyor. Tane HDD yeri var oraya 1 TB SATA SSD takmayı düşünüyorum. Herhangi bir SATA SSD uyar mı yoksa belli bir model şart mı? Ve önerdiğiniz SSD'ler var mı?
Herkese şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2.5" boyutlarında bütün SSD' ler uyar. Dikkat etmeniz gereken 2.şey ise SSD görünümlü HDD (James Donkey eşeği) markalarını almayın.
 
O laptopta 3 adet disk yeri mevcut M.2 SATA SATA 3 - 2.5 inç bir de NVMe uygun fiyata M.2 SATA SSD bulursan daha iyi SATA 3 olan yerede depolama için normal HDD kulanırsın tabii şu an sende NVMe SSD mi yoksa M.2 SSD takılı bende NVMe SSD takılı M.2 SATA boşta ve SATA3.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı