Acer Nitro 5 HDD yükseltme

UNİCORN ARDA

Femtopat
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Bende Acer Nitro 5 var ekran kartı 1050 Ti işlemci i7 8750H 4 bilmem kaç GHz. 12 çekirdek. Şimdi ben her türlü oyunu indirip oynayan bir insanım ve bilgisayar sağ olsun her oyunda yeterli bir performans sergiliyor. Sadece 2 sorun yaşıyorum bilgisayar hakkında. Onlar da her Nitro 5'te olan ısınma sorunu ve hafızanın yeterli olmaması. Ben ısınma sorununu çözmek için çok uğraştım ve gerçekten azalttım o yüzden şimdilik benim için o sorun yok. Asıl sorun hafıza meselesi. Şimdi ben garanti kapsamında harddiski geliştirebilir miyim? Eğer geliştirebilirsem bunu nasıl yapabilirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yardımcı olamam ama kendi laptopuma SSD eklemiştim. Laptopunuz şu an da SSD kullanıyor olmalı. İkinci bir 2.5 SATA girişiniz yoksa SSD'yi çıkarıp 2.5 SATA Harddisk takmanız gerekir. Herhangi bir 2.5 SATA Harddisk alıp sistemdeki SSD'yi çıkarıp yeni Harddiski takmanız gerekir. Yeniden Windows kurmanız gerekecektir.

Garanti işini Acer bilir, onlara sorman lazım. Depolama konfigürasyonunu belirtmemişsin ama HDD değiştirme prosedürü oldukça basit. Varsa bilgisayarın altındaki disk kapağı, yoksa komple alt kasa sökülüp değiştirilecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…