Acer Nitro 5 HDD yuvasına SSD takılır mı?

buisyana

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Acer Nitro 5 oyuncu laptopuna sahibim. SSD yuvası dolu, farklı bir SSD takmam. Bir arkadaşım HDD yuvasına SSD takılabileceğini fakat kendisinin yeterli bilgiye sahip olmadığından dolayı bilgi veremedi. Bu konu hakkında beni aydınlatır mısınız? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Acer Nitro 5 oyuncu laptopuna sahibim. SSD yuvası dolu, farklı bir SSD takmam. Bir arkadaşım HDD yuvasına SSD takılabileceğini fakat kendisinin yeterli bilgiye sahip olmadığından dolayı bilgi veremedi. Bu konu hakkında beni aydınlatır mısınız? Teşekkürler.
HDD yuvasına aynı HDD boyutunda yani 2.5 inç SSD'ler mevcut. Kaliteli bir ürün önermek gerekirse:

HDD ile SSD bağlantıları girişleri genişliği aynı sadece SSD'nin boyu küçük HDD'nin boyu büyük genişlik olarak ikisi de sokete uyuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı