Acer Nitro 5 i5 10300H 1660 Ti vs ASUS TUF A15 GTX 1650 Ti 10300H

Süha.58

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Bu iki bilgisayar arasında kaldım.
Acer'i kimse tavsiye etmiyor. Sağlam değil falan diyorlar, hoparlör düşük, fan çok sesli diyorlar.
ASUS için çok iyi diyorlar.
Oyun+ iş için alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?
Iki modelin de kötü yanlarını yazarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5'in stokları bitmişti sanırsam. Bütçeniz 9-10 bin arasında galiba. LENOVO 82EY003LTX Ideapad Gaming 3 Ryzen 7 4800H 2.9-16 GB-512 GB SSD-GTX1650TI 4GB-15.6" 120 Hz Full-HD Laptop Siyah buna bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1619638528066.png
    512,9 KB · Görüntüleme: 69

Ekran kartı Acer'in daha iyi ama yorumları kötüyse almayın.

Hocam kulaktan dolma bilgilere inanmayın yazdığınız modeli bizzat kullanıyorum. Sağlam değil cümlesine katılmıyorum gayet sağlam taş gibi, kaliteli. Hopa. Rlör konusuna gelirsek kısmen doğru ilk aldığımda sesi çok az geliyordu fakat içerisinde DTS: X Ultra diye programdan ayar yapınca sesi neredeyse 2 kat arttı. Fan çok sesli bu bir sıkıntı değil aksine iyi bir şey fanlar ne kadar hızlı dönerse ısıyı o kadar iyi tahliye eder. Sorunuz varsa buyurun inceleme yazmıştım belki okumamışsınızdır. Acer Nitro 5 AN515-55 deneyimlerim bugün Witcher 3 oynadım güç tasarrufu modunda foto. aşağıda.

Dosya Ekleri

• Güç Tasarrufu.png
    3,9 MB · Görüntüleme: 51

Katılıyorum özel ayarını yaptım ses seviyesi en fazla 70'te kullanıyorum evdekiler rahatsız olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…