Merhaba, 20.000 TL bütçem var. Laptop almak istiyorum. Trendyol'da şöyle bir şey buldum. Fiyatına göre oldukça uygun geldi. Linkini aşağıya bırakıyorum. Herhangi bir sıkıntısı var mıdır sizce? Fiyatına değer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, 20.000 TL bütçem var. Laptop almak istiyorum. Trendyol'da şöyle bir şey buldum. Fiyatına göre oldukça uygun geldi. Linkini aşağıya bırakıyorum. Herhangi bir sıkıntısı var mıdır sizce? Fiyatına değer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
En ucuz HP Victus 68P42EA Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3060 16.1" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 68P42EA Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3060 16.1" Full HD Notebook özelliklerini incele, 25.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İşletim sistemi Windows değil Linux olarak geliyor. Eğer Linux kullanmak istemiyorsan format atman gerektiğini unutma. Oynayacağın oyuna göre değişir CS:GO LoL Valorant vs. oynuyorsan fazlasıyla yetecektir. 500-600 TL daha verip 8 GB RAM daha al ve uzun ömürlü kullan. İleride satacaksan da daha rahat satarsın. Tek oyunculu, ekran kartı bazlı oyunlar oynayacaksan The Witcher 3, RDR2 vs. bu bilgisayarda sorun yaşayabilirsin. Şu anda ben de Acer Nitro 5 kullanıyorum, sistem olarak i7 11800H, RTX 3060, 16 GB RAM var. Valorant oynuyorum 200 FPS'in altına inmiyor.
En ucuz HP Victus 68P42EA Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3060 16.1" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 68P42EA Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3060 16.1" Full HD Notebook özelliklerini incele, 25.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bildiğim kadarıyla bu 75W. Size tavsiyem biraz daha kendinizi zorlayıp kampanya takip ederek HP Victus RTX 40 serisi modelini almanız. Ama bütçem uygun değil derseniz ege hanedar arkadaşın attığı cihaz da Acer Nitro 5 de fiyatına göre güzel cihaz ikisi de 75W olması lazımdı.
Hocam kesinlikle illaki Acer marka almak gibi bir derdim yok. Yoğun bir kurumdayım. Cumartesi ve pazar günleri sadece oyun oynamaya fırsatım var. Hikaye tabanlı tek oyunculu oyunlar oynuyorum genelde. Fiyatına göre uygun geldiği için bu modeli yazdım. Farkındayım aslında 4 GB VRAM yetmeyecektir ileride. Fakat 16.000 liraya en iyi laptop buydu sanırım. Herhangi bir sıkıntısı var mıdır? İkinci sorum ise 4000 serisini beklemeli miyim ucuzlaması için?
Hocam kesinlikle illaki Acer marka almak gibi bir derdim yok. Yoğun bir kurumdayım. Cumartesi ve pazar günleri sadece oyun oynamaya fırsatım var. Hikaye tabanlı tek oyunculu oyunlar oynuyorum genelde. Fiyatına göre uygun geldiği için bu modeli yazdım. Farkındayım aslında 4 GB VRAM yetmeyecektir ileride. Fakat 16.000 liraya en iyi laptop buydu sanırım. Herhangi bir sıkıntısı var mıdır? İkinci sorum ise 4000 serisini beklemeli miyim ucuzlaması için?
dediğin laptopu alacaktım fakat tasarımından ve raminden dolayı hp victus tercih ettim. Kesinlikle iyi bir laptop bu da. Rgb klavyesi sadece kırmızı renk yanıyor haberin olsun. Hatta baktığım zamanlarda 17.000 TL'ydi.