Dostlar selam, bilenler vardır bir süredir laptop araştırıyorum. En son HP Omen'de karar kılmıştım ama Acer'de ufak bir indirim olmuş sanıyorum. RAM'in 16x1 olması dışında cihazın bir eksiği var mıdır? (Özellikle AAA oyunlarda ısınma vs.) Ekranı da 72 NTFS ayrıca. (Ben 1. sınıf mühendisim, fotoğraf çekmeyi-editlemeyi çok severim. Keza grafik-video tasarım işlerine de girmek istiyorum.) (Lütfen Monster-GameGaraj-Excalibur önermeyin, teşekkürler.)
Dostlar selam, bilenler vardır bir süredir laptop araştırıyorum. En son HP Omen'de karar kılmıştım ama Acer'de ufak bir indirim olmuş sanıyorum. RAM'in 16x1 olması dışında cihazın bir eksiği var mıdır? (özellikle AAA oyunlarda ısınma vs.) Ekranı da 72 NTFS ayrıca. (ben 1. sınıf mühendisim, fotoğraf çekmeyi-editlemeyi çok severim. Keza grafik-video tasarım işlerine de girmek istiyorum.) (lütfen Monster-GameGaraj-Excalibur önermeyin, teşekkürler.)
İkisi de iyi Omen'ler ısınmıyor Acer zaten ısınmıyor.(Omen arada ısınabilir ama eskiye göre daha iyi) Acer'ın işlemci biraz daha iyi Valorant gibi işlemci gerektiren oyunlar oynayacaksanız fiyat farkına değer.
Ben alsam açıkçası Alpha 17 alırdım gerek işlemcisi gerek ekran kartı gerek klavyesi SteelSeries ekran Hz orani 144 falan cok iyi indirmlerle 12.500e düşmüştü.
Ben alsam açıkçası Alpha 17 alırdım gerek işlemcisi gerek ekran kartı gerek klavyesi SteelSeries ekran Hz orani 144 falan cok iyi indirmlerle 12.500e düşmüştü.