Acer Nitro 5 i7-12650H laptop alınır mı?

Dark_Wolf

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-55-57VY Notebook (NH.Q7JEY.004)
İşlemci i5 10300H
Ram 24 GB (8+16) 3000 mhz
Ekran kartı Nvidia GTX 1650 Ti 4 GB
SSD 500 GB m2
HDD 500GB
Sistem Windows (10-11)
Meslek
CarrefourSA Personeli
Süper cihaz. Seni üzmez alabilirsin.

çok ısınıyor ama performansı iyi zaten bu fiyata ısınmayacak bunun gibi bir laptop almak imkansız ekran kartı voltu yüksek diğerlerine göre o yüzden avantajlı ve yükselteme felan da yapma pek gerektirmiyor bu fiyata çoğu laptop 16 gb ve 500gb m2 var içinde

Ekran paneli kaliteli. Oyunlarda üzdüğünü görmedim. Fan sesleri rahatsız edici biraz. Throttlestop işlemi yaparsanız güzel oluyor. 9 aydır kullanıyorum aynı modeli. Bahsettiğim üzere en kötü yanı turbo mod aktiflen çok sesli çalışıyor fanları. YouTube'da araştırırsanız bulursunuz throttlestop rehberi, mutlaka yapın.

Ben de aynı bilgisayarı almayı düşünüyorum hocam. Açıkçası ısınma konusunda çok dert etmemeye çalışacağım bilgisayarın altına bir fan alıp hava giriş çıkışları rahatlatmaya çalışacağım bilgisayarı soğutmasından ziyade ısınmasını azaltmak için.

bilgisayarın altına bir fan alıp hava giriş çıkışları rahatlatmaya çalışacağım
Çok etkili pahalı soğutucular hariç farkı yok. Altını yükseltmek yeterli. Harici de 90+ dereceleri kolayca görüyor bilgine.

Çok etkili pahalı soğutucular hariç farkı yok. Altını yükseltmek yeterli. Harici de 90+ dereceleri kolayca görüyor bilgine.

Kendimi açıklayamamışım kusura bakmayın altını yükseltmekten bahsediyordum. Hocam bütçeme göre en uygunu o gözüküyor ondan dolayı alıyorum. Nitro 16 alacaktım fakat stok bulamadım ondan dolayı Nitro 5 alıyorum.

Tercih sizin hocam ben bilgilendirme olsun diye yazıyorum. Throttlestop ile watt kısıtlayarak kullanırsanız sıcaklıklar biraz daha düşüyor. Her oyun için uygun watt değerini deneyerek bulabilirsiniz. Afterburner indirip ortalama kaç watt çektiğine bakarsınız. Örneğin cs genelde 50-55 watt ama arada 58-60 da görüyor. Ben 55 watt ile sınırlıyorum ortalama fps farkı olmuyor oyun deneyiminde sorun yok. ETS 2’de 35 watt yaptım mesela. Deneye deneye uygun değerleri bulursanız sorun da olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…