- Makaleler
- 9
Prize takılı iken yüksek performansa aldım hocam. Panelde görüntü biraz soluk gibi sadece Eki Görüntüle 1632094
Yüksek performansa almam daha iyi değil mi?
Evet daha iyi.
Prize takılı iken yüksek performansa aldım hocam. Panelde görüntü biraz soluk gibi sadece Eki Görüntüle 1632094
Yüksek performansa almam daha iyi değil mi?
hocam ekrandaki renkleri canlandırmanın yolu yok mu?Evet daha iyi.
hocam ekrandaki renkleri canlandırmanın yolu yok mu?
Hocam nasıl yapicam hangi programla lütfen yardım edinIntel Grafik Kontrol merkezinden uğraşarak çok daha iyi görüntü elde edebilirsin. MUX switch olmadığı için orda yaptığın ayarlar oyun oynarkende aktif oluyor.
Kesinlikle belirttiğiniz cihaz için iade etmemenizi tavsiye ederim. HP Victus'ta da başka sorunlar yaşarsın. Screen wobble, hoparlörde parazit vb. biraz araştırırsan görürsün. Diğer söylediklerinize gelecek olursak bence endişelenecek bir şey yok. Yazılım 8 saat gösterdi diye gerçekten 8 saat kullanıldığı anlamına gelmez. Ekran konusunda bu fiyat aralığında daha iyi ekran maalesef yok. Yakın zamanda bende bir laptop aldım o yüzden endişelerini az çok iyi anlayabiliyorum. Bendeki cihaz da %100 GPU veya %100 CPU kullanmıyor. Bu normal bir durum. Rahat ol ve kullanmaya devam et![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.