tai_lung
Hectopat
Daha fazla
Acer laptopumda aşırı düzeyde ısınma problemi mevcut. Dolayısıyla performansı da çok düşürüyor. Zamanında bunun çözümü için çok araştırma yaptım ancak geçerli bir çözüm bulamadım. Garantiye gönderdim ancak arkadaşlar sağ olsun aktif olarak 0 harici işlem yapmasına rağmen işlemcisi 87 dereceyi gören laptopa sıcaklık değerleri normal demiş
. Ben de bir süre saldım böyle kullandım ama bugün gözüme takıldı sıcaklık değerleri artmış hem işlemcinin hem ekran kartının.
Ben de bir termal macun sürmeyi deneyeyim dedim öğrenciyim bu yüzden çok fazla bütçem yok fiyat performans ürünleri tercih ederim. Küçük bir araştırma yaparken termal macunlarda sıkça denk gelinen "pump out" sorununa denk geldim. Bunu yaşamamam için önerileri ona göre seçmenizi veya tavsiyede bulunmanızı isterim. Şimdiden teşekkürler.
laptop: Acer Nitro 5 AN515-58-50LB nh. Qfley. 004.
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti.
CPU: Intel i5-12500H
Ben de bir termal macun sürmeyi deneyeyim dedim öğrenciyim bu yüzden çok fazla bütçem yok fiyat performans ürünleri tercih ederim. Küçük bir araştırma yaparken termal macunlarda sıkça denk gelinen "pump out" sorununa denk geldim. Bunu yaşamamam için önerileri ona göre seçmenizi veya tavsiyede bulunmanızı isterim. Şimdiden teşekkürler.
laptop: Acer Nitro 5 AN515-58-50LB nh. Qfley. 004.
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti.
CPU: Intel i5-12500H
Son düzenleyen: Moderatör: