Acer Nitro 5 için powerbank var mı?

Daha fazla  
Tam bir performans cihazi ama kafede falan kullanamiyorum. 2 saat falan gidiyor sarji. Powerbank var mı bununla uyumlu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam bir performans cihazi ama kafede falan kullanamiyorum. 2 saat falan gidiyor sarji. Powerbank var mı bununla uyumlu?

130W üzerinde güç tüketimine sahip olan bir laptop için powerbank bulunmaz UPS cihazı bulunur onu da yanınızda taşıyamazsınız. Type-C'den şarj destekliyorsa 20000 mAh taşınabilir şarj aletiyle bayağı zaman kapalı bir şekilde şarj edebilirsiniz fakat kısa bir süre kullanabilmek için çok uzun süre şarj etmeniz gerekecektir. 5-15W güç tüketimine sahip bir Ultrabook kullansanız yine bir şeyler önerebilirdim fakat Gaming laptop için öneri yapmak zor. Piyasada iddialı ürünler var fakat ne kadar iş yapar bilemiyorum. Deneyenlere sormak lazım.
Örnek:

type-c den şarj olduğunu nasıl deniyebilirim takarsam thunderbolt zarar görürmü?

Type-C'den şarj olduğunu nasıl deniyebilirim takarsam Thunderbolt zarar görür mü?

Thunderbolt soketleri geriye dönük güç uyumluluğuna sahiptir. Bunu denemek için 20W üzeri şarj adaptörü Type-C kablo kullanabilirsiniz. Tüm kablo bağlantılarını çıkartıp laptopu kapatın. Sonra Type-C portu üzerinden telefonu şarj eder gibi şarj etmeye çalışın. Laptopunuzun şarj LED ışığı yanarsa Type-C üzerinden şarj destekliyor demektir.

130W gücü hep tüketmiyor. 65W destekli bir powerbank iş görür yani Thunderbolt portu varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…