Acer Nitro 5 için RAM önerisi

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu linkteki ürünü kullanıyorum. Fotoğraflara ekliyorum, gördüğüm kadarıyla 16x1 RAM takılı. Ben RAM eklemesi yapsam, 32 GB olmasının pek bir şeyi değiştirmeyeceğini biliyorum fakat dual channel kullanacak olmam kayda değer bir performans artışı yaşatır mı? Laptopu %95 oranda harici bir monitörle kullanıyorum. Bir de bu linkteki RAM uyumlu mudur? İşinize yarayacağını düşündüğüm fotoğrafları bırakıyorum.
resim_2023-01-19_164052662.png
resim_2023-01-19_164127133.png

CL si 22 olan 3200 MHz bir ram almalısınız. Şahsen ben gittim hiçbirine bakmadan 16 GB RAM takılı ASUS laptopa 16 GB aldım bi tane daha. Sıkıntı çıkarmadı. Ama ekstra RAM her zaman şans işidir.

CL si 22 olan 3200 MHz bir ram almalısınız. Şahsen ben gittim hiçbirine bakmadan 16 GB RAM takılı ASUS laptopa 16 GB aldım bi tane daha. Sıkıntı çıkarmadı. Ama ekstra RAM her zaman şans işidir.
Attığım linkteki RAM ile bende olan RAMin GB, MHz, Volt, CL değerleri aynı. Acer'in sitesinde benim kullandığım RAM için "DDR4 SDRAM" ibaresi kullanılmış. Amazon'daki RAM'de ise SO-DIMM DDR4 yazıyor sanırım bunlar da aynı şeyler? Eğer öyleyse bir problem çıkmaz gibi duruyor.

Arkadaşlar, bu linkteki ürünü kullanıyorum. Fotoğraflara ekliyorum, gördüğüm kadarıyla 16x1 RAM takılı. Ben RAM eklemesi yapsam, 32 GB olmasının pek bir şeyi değiştirmeyeceğini biliyorum fakat dual channel kullanacak olmam kayda değer bir performans artışı yaşatır mı? Laptopu %95 oranda harici bir monitörle kullanıyorum. Bir de bu linkteki RAM uyumlu mudur? İşinize yarayacağını düşündüğüm fotoğrafları bırakıyorum.Eki Görüntüle 1638036Eki Görüntüle 1638038

Hilevel tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı