Acer Nitro 5 ısınıyor

15kmuzaffer

Decapat
Daha fazla  

Dün kutusundan açtım fakat çok ısınıyor.

i5 12500H.
RTX 4050.

Soğutucu vs çok bir işe yaramıyor. Yük altına girmeden 100 derece oluyorsa sorun vardır.

Soğutucu kesinlikle önermiyorum. Yararından çok zararı var daha hızlı tozlanmasına sebep olur. Burada sorun daha başka. Ben yerinizde olsam cihazı söküp macun durumuna bir bakardım pump out mu yapmış acaba diye. Tahminimce içinde ki macunda pump out etkisi olmuştur o yüzden bu kadar ısınıyordur.

Ya da içinde ki macun çok kalitesizdir macun değiştirmeniz gerekebilir(Bunu forumda birkaç arkadaş yazmış. Cihaz gelince içinde ki macunu değiştirin demişler)

Ben yerinizde olsam cihazı söküp macun durumuna bir bakardım pump out mu yapmış acaba diye. Tahminimce içinde ki macunda pump out etkisi olmuştur o yüzden bu kadar ısınıyordur.
2 günlük pc söküp bakılmaz. Acer bu durumlarda zaten ekstra sorun çıkarıyor.

2 günlük pc söküp bakılmaz. Acer bu durumlarda zaten ekstra sorun çıkarıyor.
Böyle bir şey yok. Birçok marka buna Acer de dahil kapağın sökülmesini dert etmiyorlar. Garanti dışı kalmıyor yani. Servise verse yine aynı macunu sürecekler çok bir şey değişmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…