Acer Nitro 5 kaça satılır?

22.600 veya 23.700 TL'ye koyardım ben şahsen
Laptop da sıkıntı veya fiziksel aşınma falan yoksa (sıfır gibi ) tuzlu bir fiyata satışa koyabilirsiniz en kötü 2 3 bin TL fiyatı indirsin hani 2. El hemen müşteri gelmesi için.

O da doğru hocam ben en azından çok da ölü fiyata gitmesin diye demiştim sonuçta 19 ay garantisi var cihazın. Bence 20-21 civarına rahatlıkla gider daha 2 hafta önce 3050 85W IdeaPad Gaming 3 aldım 18.500e.
22 ye alıcı buldum üstüne biraz ekleyip daha iyi bir model almayı düşünüyorum.

Hocam herkes direkt bir fiyat vermiş ama o iş hangi şehirde bulunduğunuza göre değişiyor. Laptop alım satımı yapıyorum yine de ortalama bir şey diyecek olursak 18000'e satabilirsiniz gibi. İlanı daha yüksek tutmanız da fayda var.

Siz Kaça satın aldınız fiyat aralığı 28.800 - 22.700 TL gibi görünüyor 24.900 veya 25.700 TL'ye koyardım ben şahsen
Laptop da sıkıntı veya fiziksel aşınma falan yoksa (sıfır gibi ) tuzlu bir fiyata satışa koyabilirsiniz en kötü 2 3 bin TL fiyatı indirsin hani 2. El hemen müşteri gelmesi için.
O fiyatlara satılıyorsa ben de bir tane alayım.

Siz Kaça satın aldınız fiyat aralığı 28.800 - 22.700 TL gibi görünüyor 24.900 veya 25.700 TL'ye koyardım ben şahsen
21 bine aldım 22 ye alıcı çıktı.

Hangi uygulama üzerinden satıyorsunuz buna nasıl 22 bin veriyorlar anlamış değilim.
Hocam laptopu çok az kullandım zaten gaymak gibi laptop ne için öyle dediniz.

Hocam herkes direkt bir fiyat vermiş ama o iş hangi şehirde bulunduğunuza göre değişiyor. Laptop alım satımı yapıyorum yine de ortalama bir şey diyecek olursak 18000'e satabilirsiniz gibi. İlanı daha yüksek tutmanız da fayda var.
Hocam saçma sapan laptopları ikinci elde fiyatı şişirerek satıyorlar.Dedikleriniz doğru.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı