Acer Nitro 5 - Kapadıktan Sonra Pil Azalıyor

Elibrone

Centipat
Merhabalar,

Daha yeni olan Acer Nitro 5 AN515-54 cihazımı tam şarjdan sonra Başlat'tan kapatıp, kapandığından emin olduktan sonra kapağını kapatıyorum. Fakat son birkaç gündür ertesi gün bilgisayarımı açtığımda pili sürekli %6-%7 düşmüş şekilde buluyorum. Sorun ne olabilir?

Teşekkürler.

Pil uzun süre cihazda takılı kaldığı zaman kendi kendine boşalır. Uzun süre kullanmayacaksanız pili çıkartın, pilin ömrü de kısalıyor. Her cihaz için geçerlidir bu.
Ama çok çabuk oluyor ise (öbür gün düşmüş oluyor vs.) o zaman pilde sıkıntı vardır.
Pil gömülü olduğu için çıkaramıyorum maalesef. Cihaz yeni olduğu için böyle bir sorunla karşılaşmayı beklemiyordum. Acer Care Center'dan pil durumunu kontrol ettiğimde durumu ''İyi'' gözüküyor. Sanırım kontrol için servise yollayacağım.

Pil gömülü olduğu için çıkaramıyorum maalesef. Cihaz yeni olduğu için böyle bir sorunla karşılaşmayı beklemiyordum. Acer Care Center'dan pil durumunu kontrol ettiğimde durumu ''İyi'' gözüküyor. Sanırım kontrol için servise yollayacağım.
Yeni aldığınız cihazda sorunlar çıkmasına üzüldüm. En korktuğum şeydir benim de.
Umarım sorununuz hallolur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı