Laptopun kapağı kapalıydı fan kısmından veya USB kısmından girmiş olabilir su. Ayrıca şu an hiçbir şey yapamam maalesef yurtta olduğum için. Ne malzemem var ne baska bir şey. Kurutma makinesi tutsam fan kısmından ne olur?
Geçmiş olsun su ekranda oksitlenme yapmış.Laptopun kapağı kapalıydı fan kısmından veya USB kısmından girmiş olabilir su. Ayrıca şu an hiçbir şey yapamam maalesef yurtta olduğum için. Ne malzemem var ne baska bir şey. Kurutma makinesi tutsam fan kısmından ne olur?
Kurutma yapmayın demişsiniz görmemişim pardon.
Bilgisayar açılıyor hiçbir yerinde sorun yok da ekran bu şekilde. İnternetten araştırdım gittikçe kuruyor demişler siz ne dersiniz?
Geçmiş olsun su ekranda oksitlenme yapmış.
Geri dönülemez gibi bir şey.
1557 TL'ye buldum bir tane. Amacınız oyun oynamak değilse kullanmaya devam edebilirsiniz. Belki zamanla alışabilirsiniz.
Yani kullanım açısından bir zararı yok değil mi? Teslim etmem gereken assignmentlarım var ve bilgiler bilgisayarda olduğu için kullanmam gerek. 1 gündür kullanmadım sadece 2 kere böyle açıp kapattım 1 dakikalığına.
Ayrıca yarın Ankara'daki bir Acer servisiyle görüşeceğim. Bakalım ne diyecekler...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.