Merhaba, Nitro 5 bilgisayarımı servise göndereceğim. Orijinal klavye değişimi ne kadara patlar? Ayrıca sıvı dökülmüştü, 1 yıllık garantisi iptal mi olacak gönderirsem?
Geçmiş olsun. Acer yetkili servisinin ne yapacağını size söyleyeyim.
"Efendim sıvı temasından dolayı garantiniz bozulmuştur. Klavye ile beraber anakartı da değiştirmek zorundayız. 10.000 TL ücreti var. Eğer kabul etmezseniz cihazı size geri gönderirken içerisinden parça çalacağız haberiniz olsun."
Benim aynen böyle oldu.
"Efendim sıvı temasından dolayı garantiniz bozulmuştur. Klavye ile beraber anakartı da değiştirmek zorundayız. 10.000 TL ücreti var. Eğer kabul etmezseniz cihazı size geri gönderirken içerisinden parça çalacağız haberiniz olsun."
Benim aynen böyle oldu.
Benim aynen böyle oldu.
Hayır hocam pc hala çalışıyor. Herhangi bir mavi ekran olmadı şimdiye kadar. Sürekli V şeklinde bekletiyorum. Ayrıca bir soru sorucağım; klavye ne kadara değişir tahmininiz?