B baran12345 Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 bilgisayar aldım FreeDOS açtım böyle oldu. Ne yapmam lazım? Windows 10 veya 11 kurma istiyorum. baran12345 dedi: Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 bilgisayar aldım FreeDOS açtım böyle oldu. Ne yapmam lazım? Windows 10 veya 11 kurma istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada flash bellek bende yok. İkinci bilgisayar olmadan ve flash belleksiz olur mu? Dosya Ekleri image.jpg 202,7 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 bilgisayar aldım FreeDOS açtım böyle oldu. Ne yapmam lazım? Windows 10 veya 11 kurma istiyorum. baran12345 dedi: Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 bilgisayar aldım FreeDOS açtım böyle oldu. Ne yapmam lazım? Windows 10 veya 11 kurma istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada flash bellek bende yok. İkinci bilgisayar olmadan ve flash belleksiz olur mu?
xMegatron Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 116 17 Ağustos 2023 #2 baran12345 dedi: Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 bilgisayar aldım FreeDOS açtım böyle oldu. Ne yapmam lazım? Windows 10 veya 11 kurma istiyorum. Bu arada flash bellek bende yok. İkinci bilgisayar olmadan ve flash belleksiz olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz bir bilgisayarcıya götürmen gerek.
baran12345 dedi: Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 bilgisayar aldım FreeDOS açtım böyle oldu. Ne yapmam lazım? Windows 10 veya 11 kurma istiyorum. Bu arada flash bellek bende yok. İkinci bilgisayar olmadan ve flash belleksiz olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz bir bilgisayarcıya götürmen gerek.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 17 Ağustos 2023 #3 baran12345 dedi: Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 bilgisayar aldım FreeDOS açtım böyle oldu. Ne yapmam lazım? Windows 10 veya 11 kurma istiyorum. Bu arada flash bellek bende yok. İkinci bilgisayar olmadan ve flash belleksiz olur mu? Genişletmek için tıkla... baran12345 dedi: Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 bilgisayar aldım FreeDOS açtım böyle oldu. Ne yapmam lazım? Windows 10 veya 11 kurma istiyorum. Bu arada flash bellek bende yok. İkinci bilgisayar olmadan ve flash belleksiz olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz,bir tanıdık veya bilgisayarcıya götürüp işletim sistemini kur,sana önerim Windows 11 olacaktır,ve unutma kendine bir flash bellek al.
baran12345 dedi: Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 bilgisayar aldım FreeDOS açtım böyle oldu. Ne yapmam lazım? Windows 10 veya 11 kurma istiyorum. Bu arada flash bellek bende yok. İkinci bilgisayar olmadan ve flash belleksiz olur mu? Genişletmek için tıkla... baran12345 dedi: Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 bilgisayar aldım FreeDOS açtım böyle oldu. Ne yapmam lazım? Windows 10 veya 11 kurma istiyorum. Bu arada flash bellek bende yok. İkinci bilgisayar olmadan ve flash belleksiz olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz,bir tanıdık veya bilgisayarcıya götürüp işletim sistemini kur,sana önerim Windows 11 olacaktır,ve unutma kendine bir flash bellek al.
B baran12345 Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #4 RDJ dedi: Olmaz,bir tanıdık veya bilgisayarcıya götürüp işletim sistemini kur,sana önerim Windows 11 olacaktır,ve unutma kendine bir flash bellek al. Genişletmek için tıkla... Abi ben kapatamıyorım bilgisayarı neden? Kapatma tuşuna bastım olmadı.
RDJ dedi: Olmaz,bir tanıdık veya bilgisayarcıya götürüp işletim sistemini kur,sana önerim Windows 11 olacaktır,ve unutma kendine bir flash bellek al. Genişletmek için tıkla... Abi ben kapatamıyorım bilgisayarı neden? Kapatma tuşuna bastım olmadı.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 17 Ağustos 2023 #5 baran12345 dedi: Abi ben kapatamıyorım bilgisayarı neden? Kapatma tuşuna bastım olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam uzun süre basılı tuttunuz mu?
baran12345 dedi: Abi ben kapatamıyorım bilgisayarı neden? Kapatma tuşuna bastım olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam uzun süre basılı tuttunuz mu?
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #6 baran12345 dedi: Abi ben kapatamıyorım bilgisayarı neden? Kapatma tuşuna bastım olmadı. Genişletmek için tıkla... Basılı tut 5 10 saniye.
baran12345 dedi: Abi ben kapatamıyorım bilgisayarı neden? Kapatma tuşuna bastım olmadı. Genişletmek için tıkla... Basılı tut 5 10 saniye.
B baran12345 Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #7 enes_yldrm_1 dedi: Basılı tut 5 10 saniye. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi yeni aldım çok teşekkürler. RDJ dedi: Hocam uzun süre basılı tuttunuz mu? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam sağolun Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2023
enes_yldrm_1 dedi: Basılı tut 5 10 saniye. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi yeni aldım çok teşekkürler. RDJ dedi: Hocam uzun süre basılı tuttunuz mu? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam sağolun
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 17 Ağustos 2023 #8 baran12345 dedi: Hocam vallahi yeni aldım çok teşekkürler. Yaptım hocam sağolun Genişletmek için tıkla... Çözüldü yapmayı unutmayın. baran12345 dedi: Hocam vallahi yeni aldım çok teşekkürler. Yaptım hocam sağolun Genişletmek için tıkla... Ne demek ben teşekkür ederim.
baran12345 dedi: Hocam vallahi yeni aldım çok teşekkürler. Yaptım hocam sağolun Genişletmek için tıkla... Çözüldü yapmayı unutmayın. baran12345 dedi: Hocam vallahi yeni aldım çok teşekkürler. Yaptım hocam sağolun Genişletmek için tıkla... Ne demek ben teşekkür ederim.
B baran12345 Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #9 RDJ dedi: Çözüldü yapmayı unutmayın. Ne demek ben teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tanıdıkdan win10 yükledim flashbelleğe ama bilgisayar hala böyle. Neden? baran12345 dedi: Hocam ben tanıdıkdan win10 yükledim flashbelleğe ama bilgisayar hala böyle. Neden? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri image.jpg 223,2 KB · Görüntüleme: 39
RDJ dedi: Çözüldü yapmayı unutmayın. Ne demek ben teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tanıdıkdan win10 yükledim flashbelleğe ama bilgisayar hala böyle. Neden? baran12345 dedi: Hocam ben tanıdıkdan win10 yükledim flashbelleğe ama bilgisayar hala böyle. Neden? Genişletmek için tıkla...