Acer Nitro 5 laptop çalışıyor ama ekran yok

Wuxios

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tokat
Ekranda ölü pikseller vardı, bozukluklar vardı garantiye gönderdim şimdi elime geldi laptop ama klavyenin ışıkları, fanları çalışıyor ama ekran yok.

merhaba garantiden değişim mi yapıldı donanim sorunu mu vardi ayni sorunu yaşıyorum

Olacak mı emin değilim ama kapalıyken F2 ile BIOS'a girip F12 ile default ayarlara dönüp enterlayıp çıkmayı deneyin. Ayrıca HDMI kablosu varsa monitör ya da TV'ye bağlayıp PC tam olarak çalışıyor mu kontrol edin. Servise gönderip ekran değişikliği yaptıysanız büyük ihtimal kabloyu tam takamışlardır.

Arkadaşlar cihaz 25 gün sonra servisten geldi, garanti kapsami içinde anakart değişimi, fan temizliği ve macun yenileme yapıldığı rapor edilmiş benden hiçbir ücret istenmedi, ram ve SSD takviyesi yapmıştim servise gönderirken ekstra taktigim SSD ve ram i çıkarıp orijinal haliyle göndermiştim büyük ihtimalle fark etmişlerdir ama sorun çıkarmadılar,
Bence Her laptopta sorun çıkabilir önemli olan yetkili servisin yardımcı olmasıydı
Teşekkürler Acer servis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…