V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 13 Nisan 2022 #1 Merhaba öncelikle. Acer Nitro 5 laptopuma cooler MasterGel Pro 1.5gr termal macun sipariş ettim. Yeterli olur mu acaba? Ve ne kadar sürmeliyim? Ürün linki: Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun
Merhaba öncelikle. Acer Nitro 5 laptopuma cooler MasterGel Pro 1.5gr termal macun sipariş ettim. Yeterli olur mu acaba? Ve ne kadar sürmeliyim? Ürün linki: Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun
Çözüm Spade427 13 Nisan 2022 Evet yeterli olur. Çok fazla sürmeyeceksiniz zaten. YouTube'da bir sürü videolar var nasıl ve ne kadar sürüleceği ile. Videolardan bakabilirsiniz.
Evet yeterli olur. Çok fazla sürmeyeceksiniz zaten. YouTube'da bir sürü videolar var nasıl ve ne kadar sürüleceği ile. Videolardan bakabilirsiniz.
A amoguss Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #11 vhojens dedi: Yok hocam öyle bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi PC aşırı rahatladı ben fanları da temizledim artık PC boşta Max 35 derece ve ETS 2 oynarken 90 olan sıcaklık 55-65 arası oldu. Artı 0 Eksi
vhojens dedi: Yok hocam öyle bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi PC aşırı rahatladı ben fanları da temizledim artık PC boşta Max 35 derece ve ETS 2 oynarken 90 olan sıcaklık 55-65 arası oldu.