iPatavatsizz Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 546 Çözümler 2 24 Ağustos 2021 #11 Oyunlardan sonra bir müddet daha en yüksek fan devrinde kullanın bir müddet, ısınan bölgenın sıcaklığının düşeceğini umuyorum.
Oyunlardan sonra bir müddet daha en yüksek fan devrinde kullanın bir müddet, ısınan bölgenın sıcaklığının düşeceğini umuyorum.
egehansr Kilopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #12 Normal. Notebookcheck te detayli incelemesi var. Yükte klavyenin orta kısmında hissedilen sıcaklık 50 derece, wasd bölgesinde 30 derece.
Normal. Notebookcheck te detayli incelemesi var. Yükte klavyenin orta kısmında hissedilen sıcaklık 50 derece, wasd bölgesinde 30 derece.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 24 Ağustos 2021 #13 Odentuk dedi: Maksimum fandan daha iyi bir performans gösteriyor mu acaba ? Bir de yük altında değilken bir etkisi var mı ? Ne zaman devreye giriyor hocam ? Biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız ? Bana yeterli geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli devrede. Her zaman normalden biraz daha hızlı çevriyor. Maks fan olduğunu görmedim.
Odentuk dedi: Maksimum fandan daha iyi bir performans gösteriyor mu acaba ? Bir de yük altında değilken bir etkisi var mı ? Ne zaman devreye giriyor hocam ? Biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız ? Bana yeterli geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli devrede. Her zaman normalden biraz daha hızlı çevriyor. Maks fan olduğunu görmedim.
O Odentuk Centipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #14 Gestus dedi: Hocam sürekli devrede. Her zaman normalden biraz daha hızlı çevriyor. Maks fan olduğunu görmedim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeceğim. Benim laptop yüksek performans modunda çok ısınıyor çünkü. Güç tasarrufu ve dengeli de 70 dereceyi geçmiyor.
Gestus dedi: Hocam sürekli devrede. Her zaman normalden biraz daha hızlı çevriyor. Maks fan olduğunu görmedim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeceğim. Benim laptop yüksek performans modunda çok ısınıyor çünkü. Güç tasarrufu ve dengeli de 70 dereceyi geçmiyor.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 24 Ağustos 2021 #15 Acer zaten çok ısınan bir marka. Asıl önemli olan oyun esnasındaki sıcaklık.
O Odentuk Centipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #16 start_system dedi: Acer zaten çok ısınan bir marka. Asıl önemli olan oyun esnasındaki sıcaklık. Genişletmek için tıkla... Nasıl çok ısınan bir marka hocam ? AMD modelleri gayet soğuk çalışıyor. İntel 10. nesilden kaynaklı olmasın ?
start_system dedi: Acer zaten çok ısınan bir marka. Asıl önemli olan oyun esnasındaki sıcaklık. Genişletmek için tıkla... Nasıl çok ısınan bir marka hocam ? AMD modelleri gayet soğuk çalışıyor. İntel 10. nesilden kaynaklı olmasın ?