Acer Nitro 5 laptop klavyesine kola döküldü ve fandaki 2 yaprak kırıldı

buisyana

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayarımın klavyesine kola döküldü. Fan temizliği yaparken fandaki 2 adet yaprak kırıldı. Bilgisayarı kola döküldüğü için açmıyorum. 1 kere açtım ona da tuşlara basınca yapışmışlar tam olarak çalışamıyorum. Örneğin klavyede ki silme tuşu hızlı ve yavaş silme arasında gidip geliyor. Anakartı ful söküp temizliyim mi ne düşünüyorsunuz? Ve bu kırılan iki fan yaprağı sorun yaratır mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke sıvı teması sonrası sistemi açmasaydınız. Klavyeniz bozulmuş gibi duruyor. Kırılan iki fan yaprağı ses yapabilir diye düşünüyorum.

Keşke sıvı teması sonrası sistemi açmasaydınız. Klavyeniz bozulmuş gibi duruyor. Kırılan iki fan yaprağı ses yapabilir diye düşünüyorum.

Hocam bence çevrende işten anlayan bir bilgisayarcı varsa ona götür uğraşma daha fazla.

Kırılan fanlar ses yapar ya eşit olarak karşısındakini de kırcan ya da direkt fanı değiştiriceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı