GamerBey Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Çözümler 2 28 Ağustos 2024 #11 Slmbneymen dedi: 1 SSD 1 RAM ve HDD taktim şu an bunlarin hicbirinde pil kablosunu cekmedim sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam normal de RAM takarken bataryayı falan çıkarmanız lazımdı ama bir sorun olur mu bilmiyorum.
Slmbneymen dedi: 1 SSD 1 RAM ve HDD taktim şu an bunlarin hicbirinde pil kablosunu cekmedim sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam normal de RAM takarken bataryayı falan çıkarmanız lazımdı ama bir sorun olur mu bilmiyorum.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.517 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #12 Slmbneymen dedi: 2 adet M.2 yuvasi dolu oldugundan 2.5 HDD taktim gibi şu an vidaliyorum cihazı. Genişletmek için tıkla... Arka kapağı tam oturtmadan ve vidalamadan önce PC yi çalıştırıp kontrol edin. Malum o kapak zor açılıp kapanıyor.
Slmbneymen dedi: 2 adet M.2 yuvasi dolu oldugundan 2.5 HDD taktim gibi şu an vidaliyorum cihazı. Genişletmek için tıkla... Arka kapağı tam oturtmadan ve vidalamadan önce PC yi çalıştırıp kontrol edin. Malum o kapak zor açılıp kapanıyor.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 28 Ağustos 2024 #13 GamerBey dedi: Hocam normal de RAM takarken bataryayı falan çıkarmanız lazımdı ama bir sorun olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar hiç çikarmadim cihazda sorun yok beni de elektrik vesaire carpmadi gakiba sorun olmadı dolob dedi: Arka kapağı tam oturtmadan ve vidalamadan önce PC'yi çalıştırıp kontrol edin. Malum o kapak zor açılıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam elektrogitar penası ile açtığım icin acilmasi kolayda 11 vida takmasi sıkıcı.
GamerBey dedi: Hocam normal de RAM takarken bataryayı falan çıkarmanız lazımdı ama bir sorun olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar hiç çikarmadim cihazda sorun yok beni de elektrik vesaire carpmadi gakiba sorun olmadı dolob dedi: Arka kapağı tam oturtmadan ve vidalamadan önce PC'yi çalıştırıp kontrol edin. Malum o kapak zor açılıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam elektrogitar penası ile açtığım icin acilmasi kolayda 11 vida takmasi sıkıcı.
GamerBey Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Çözümler 2 28 Ağustos 2024 #14 Slmbneymen dedi: Şu ana kadar hiç çikarmadim cihazda sorun yok beni de elektrik vesaire carpmadi gakiba sorun olmadı Hocam elektrogitar penası ile açtığım icin acilmasi kolayda 11 vida takmasi sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Sorun yoksa sıkıntı yok.
Slmbneymen dedi: Şu ana kadar hiç çikarmadim cihazda sorun yok beni de elektrik vesaire carpmadi gakiba sorun olmadı Hocam elektrogitar penası ile açtığım icin acilmasi kolayda 11 vida takmasi sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Sorun yoksa sıkıntı yok.