Acer nitro 5 laptopta düşük performans

metecorleone

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Laptopumda oyunlar 15-20 fps'de çalışıyor. Bir çözümü var ama kapatıp açtığımda yeniden aynı sorun oluşuyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile komple silip tekrar kurunca oyunlar normal çalışıyor fakat kapatıp açınca tekrar oynanmayacak hale geliyor. Windows 10 kullanıyordum, 11'e güncelledim, yine aynı sıkıntı oluyor.

Merhaba arkadaşlar. Laptopumda oyunlar 15-20 fps'de çalışıyor. Bir çözümü var ama kapatıp açtığımda yeniden aynı sorun oluşuyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile komple silip tekrar kurunca oyunlar normal çalışıyor fakat kapatıp açınca tekrar oynanmayacak hale geliyor. Windows 10 kullanıyordum, 11'e güncelledim, yine aynı sıkıntı oluyor.
Aygıt yöneticisinde ekran kartı sürücüsü üzerinde ünlem vs var mı ? Yeniden başlattığında hata olarak algılayıp ünleme düşmüş kod 45 vb. hata veriyor olabilir. Benzeri bir olay Amd ekran kartlı HP laptobumda vardı. Yeniden başladığında kod hatası veriyordu.

Tüm driverlar kurulu mu? Acer'in özel programları falan.
Acerin sitesindeki bios guncellemeleri nitrosense ek yazilimlar hepsi yüklü daha öncede buna benzer sorun vardi biosu güncelledigimde duzelmisti suan son surumde guncellemede yapamiyorum oyunlari ekran kartiyla calistiriyorum aygit yoneticisinde bi uyari yok duzgun calisiyor diyor tum birimler
Oyunları ekran karti ile mi calistiriyorsunuz yoksa islemci birimiyle mi?
Aygıt yöneticisinde ekran kartı sürücüsü üzerinde ünlem vs var mı ? Yeniden başlattığında hata olarak algılayıp ünleme düşmüş kod 45 vb. hata veriyor olabilir. Benzeri bir olay Amd ekran kartlı HP laptobumda vardı. Yeniden başladığında kod hatası veriyordu.

Sistem testi

Dosya Ekleri

• 20240727_165752.jpg
    20240727_165752.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 23
  • 20240727_165902.jpg
    20240727_165902.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Geri
Yukarı