LypherX Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Selam, Acer Nitro 5 aldim ve bugün ilk actigimda startupnsh falan dedi. Bazi konularda BIOS'a girip boot menuden bir şeyler yapiyorlar fakat bende çikmiyor, ne yapmam lazim?
Selam, Acer Nitro 5 aldim ve bugün ilk actigimda startupnsh falan dedi. Bazi konularda BIOS'a girip boot menuden bir şeyler yapiyorlar fakat bende çikmiyor, ne yapmam lazim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #2 Laptop FreeDOS ise USB ile Windows yüklemen lazım FreeDOS demek içinde işletim sistemi yok demek.
LypherX Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 eren28tr dedi: Laptop FreeDOS ise USB ile Windows yüklemen lazım FreeDOS demek içinde işletim sistemi yok demek. Genişletmek için tıkla... Baska bir sekilde cozum olmaz mi ki? Windows yuklemek icin veya USB ile nasil halledeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
eren28tr dedi: Laptop FreeDOS ise USB ile Windows yüklemen lazım FreeDOS demek içinde işletim sistemi yok demek. Genişletmek için tıkla... Baska bir sekilde cozum olmaz mi ki? Windows yuklemek icin veya USB ile nasil halledeceğim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #4 Başka bir PC'den Rufus ile USB'ye Windows'u yazdırman gerekli hocam.
LypherX Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #5 eren28tr dedi: Başka bir PC'den Rufus ile USB'ye Windows'u yazdırman gerekli hocam. Genişletmek için tıkla... Cok zor bi islem mi, yapabilir mi yani 0 bilgili biri? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
eren28tr dedi: Başka bir PC'den Rufus ile USB'ye Windows'u yazdırman gerekli hocam. Genişletmek için tıkla... Cok zor bi islem mi, yapabilir mi yani 0 bilgili biri?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu eksiksiz izle yaparsın zor bir şey değil. Pardon yanlış link attım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izliceksin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu eksiksiz izle yaparsın zor bir şey değil. Pardon yanlış link attım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izliceksin.