Acer Nitro 5 macOS Uyumu

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
  • i7 10750H
  • GTX 1660 Ti
  • 2x16 GB RAM
  • 512 GB NVMe M.2 SSD

Windows'un yanına dual boot kurulum yapmak istiyorum öncelikle. Tek istediğim Wi-Fi çalışması şimdilik. Kullanma amacım keşif ve gündelik birkaç işlem. Tabii ki uyumlu ise. 70 GB bir alan ayırdım, dosya sistemini belirlemedim. Bir de 32 GB flash diskim olmadığı için taşınabilir HDD ile kuracağım imajı. Bir sorun olur mu?

Ekran kartı uyumsuz. iGPU yani dahili grafik birimi ile çalıştırılabilir belki.
WI-FI kartının chipseti nedir? AIDA64 programı ile öğrenebilirsin.

Ekran kartı uyumsuz. iGPU yani dahili grafik birimi ile çalıştırılabilir belki.
WI-FI kartının chipseti nedir? AIDA64 programı ile öğrenebilirsin.
Evet dahili grafik ile kullanmayı düşünüyorum. Chipset için bakıp döneceğim.

Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 imiş.

Wi-Fi da uyumlu. Dual Boot için şu makaleye bakabilirsin:

Evde değilim ancak ilk denediğimde Install Big Sur seçeneğini seçtikten birkaç yazı geldi ve sonrasında tekrar Windows açıldı. Config oluştururken uygun olanın adını Config mi yapmalıyım? Dosya uzantısını değiştirmeden?

Oluşturma, EFI içerisinde uygun olanın adını config yap, uzantıyı değiştirme.
Hocam bu şekilde birkaç yazı akışı sonrası tekrar Windows geliyor. Attığınız rehberdeki dosya ayırma vs. kısmını da deneyip yeni bir konu açayım en iyisi yine olmazsa.

EFI dışında yapmam gereken var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…