H hüseyin dal Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 Acer Nitro 5'te MUX Switch nasıl açabilirim? Açarsam FPS değerlerim artar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2023
Çözüm Artoria Pendragon 29 Eylül 2023 hüseyin dal dedi: Evet değiştire biliyorum discrete GPU only seçeneği var bunu seçip F10 la kaydedeyim mi?Eki Görüntüle 1961495 Genişletmek için tıkla... Evet kaydedin, bu şekilde artık sadece NVIDIA GPU çalışacak.
hüseyin dal dedi: Evet değiştire biliyorum discrete GPU only seçeneği var bunu seçip F10 la kaydedeyim mi?Eki Görüntüle 1961495 Genişletmek için tıkla... Evet kaydedin, bu şekilde artık sadece NVIDIA GPU çalışacak.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 29 Eylül 2023 #2 Artar, yeni Nitrolar'da Control Center değişti bu arada. Sizdeki model ne? Artı 0 Eksi
KS KS H hüseyin dal Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: Artar, yeni Nitrolar'da Control Center değişti bu arada. Sizdeki model ne? Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 AN517-42 nasıl açabilirim bir bilgim yok yardım edersen sevinirim. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Artar, yeni Nitrolar'da Control Center değişti bu arada. Sizdeki model ne? Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 AN517-42 nasıl açabilirim bir bilgim yok yardım edersen sevinirim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 29 Eylül 2023 #4 hüseyin dal dedi: Acer Nitro 5 AN517-42 nasıl açabilirim bir bilgim yok yardım edersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... NitroSense sağ üstteki ayarlar gibi bir tuş var, oraya basıp yalnızca ayrık GPU'yu açın. Artı 0 Eksi
hüseyin dal dedi: Acer Nitro 5 AN517-42 nasıl açabilirim bir bilgim yok yardım edersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... NitroSense sağ üstteki ayarlar gibi bir tuş var, oraya basıp yalnızca ayrık GPU'yu açın.
KS KS H hüseyin dal Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #5 Artoria Pendragon dedi: NitroSense sağ üstteki ayarlar gibi bir tuş var, oraya basıp yalnızca ayrık GPU'yu açın. Genişletmek için tıkla... Kral bir de bu olmazsa BIOS üzerinden yapın demişti bunu da açıklar mısın BIOS üzerinden nasıl yapacağımı. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: NitroSense sağ üstteki ayarlar gibi bir tuş var, oraya basıp yalnızca ayrık GPU'yu açın. Genişletmek için tıkla... Kral bir de bu olmazsa BIOS üzerinden yapın demişti bunu da açıklar mısın BIOS üzerinden nasıl yapacağımı.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 29 Eylül 2023 #6 hüseyin dal dedi: Kral bir de bu olmazsa BIOS üzerinden yapın demişti bunu da açıklar mısın BIOS üzerinden nasıl yapacağımı. Genişletmek için tıkla... BIOS'un fotoğrafını atarsan bakarım fakat olmaz gibi bir durum yok. Artı 0 Eksi
hüseyin dal dedi: Kral bir de bu olmazsa BIOS üzerinden yapın demişti bunu da açıklar mısın BIOS üzerinden nasıl yapacağımı. Genişletmek için tıkla... BIOS'un fotoğrafını atarsan bakarım fakat olmaz gibi bir durum yok.
KS KS H hüseyin dal Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #7 BIOS'ta hangi bölüme gelmeliyim. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 29 Eylül 2023 #8 Nitro'ların BIOS'a hakim değilim bir fotoğrafını atabilir misin? Display mode diye geçiyor. Artı 0 Eksi
KS KS H hüseyin dal Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #9 Artoria Pendragon dedi: Nitro'ların BIOS'a hakim değilim bir fotoğrafını atabilir misin? Display mode diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... Buradan hangi bölüme geçeyim. Dosya Ekleri image.jpg 235,6 KB · Görüntüleme: 604 Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Nitro'ların BIOS'a hakim değilim bir fotoğrafını atabilir misin? Display mode diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... Buradan hangi bölüme geçeyim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 29 Eylül 2023 #10 Advanced kısmına geçin. Artı 0 Eksi