Acer Nitro 5 nasıldır?

Kanka 2-3 yılda bir laptopmu alayım.
Hocam 15000 liralık bilgisayar da alsanız aldığınız bilgisayar 1875 dolar oluyor abd standartlarında orta sınıf bir bilgisayar. ki bundan 3 yıl sonra çıkacak grafik durumları göz önüne alındığında yetmemesi bence normal zaten.

1-2 yıl daha kullan 5.yılında sat. Laptopun kullanım 5 yıldır.

6 Yıldır aynı HP laptopu kullanıyorum Valorant'da kuzenim 3 aylık R3 3200G'li PCsinde 70 FPS alırken ben 90 alıyorum. Özellik önemli genel konuşmayalım.

6 Yıldır aynı HP laptopu kullanıyorum Valorant'da kuzenim 3 aylık R3 3200G'li PCsinde 70 FPS alırken ben 90 alıyorum. Özellik önemli genel konuşmayalım.
Özellik önemli bile olsa, laptop kullanım ömrü 5 yıl olarak geçer. 5 yıldan fazla kullanırsın ama ekran kartından 5+ yıl performans bekleyemezsin.

Çok ısınıyor ne yaparsam yapayım GTA 5 gibi oyunlarda sıcaklık 85-90'dan aşağı düşüremedim. Termal macun var, bakım yaptırdım, altına Zalman soğutucu aldım yine de etki etmiyor.

Özellik önemli bile olsa, laptop kullanım ömrü 5 yıl olarak geçer. 5 yıldan fazla kullanırsın ama ekran kartından 5+ yıl performans bekleyemezsin.

Ekran kartı oyunlarda yüksek grafik desteklemez ama 9Klık laptop 6-7 sene oyun oynarken üzmez. RX5300M yada GTX 1660 için konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…