Acer Nitro 5 nasıldır?

Bu fiyata iyi diye düşünüyorum.

Bende 4600 tl lik versiyonu var bu versiyonu gerçekten çok iyiymiş bütçen varsa al pişman olmazsın

Bende 4600 tl lik versiyonu var bu versiyonu gerçekten çok iyiymiş bütçen varsa al pişman olmazsın
Ne zaman aldın? Ekran kartı ve işlemcisi ne sendeki modelin? Hiç sorun yaşadın mı? Biraz fazla soru oldu ama cevaplayabilirsen sevinirim.

Ben kullanıyorum aynısını. Yaklaşık 1, 5 ay önce 6000 TL'ye aldım. Performansı gayet iyi. Soğutması da başarılı. Tavsiye ediyorum.

Ben kullanıyorum aynısını. Yaklaşık 1, 5 ay önce 6000 TL'ye aldım. Performansı gayet iyi. Soğutması da başarılı. Tavsiye ediyorum.
Hangi oyunları oynuyorsun? FPS değerlerini yazabilir misin rica etsem?

Hangi oyunları oynuyorsun? FPS değerlerini yazabilir misin rica etsem?
CS GO'da 120 FPS sabit. PUBG ortanın bir tık üstü 80-110 arası ortalama 90 FPS diyebilirim. War thunder 120 FPS sabit. Bunları oynadığım için bunların bilgisini verebilirim. Bu oyunlarda V-Sync açık.

CS GO'da 120 FPS sabit. PUBG ortanın bir tık üstü 80-110 arası ortalama 90 FPS diyebilirim. War thunder 120 FPS sabit. Bunları oynadığım için bunların bilgisini verebilirim. Bu oyunlarda V-Sync açık.
Ramler dual channel geliyor sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…