Kayra.oz Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Acer Nitro 5 neden bu kadar ucuz? Alırsam problem yaşar mıyım? (ısınma dışında) Şimdiden cevaplariniz icin teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
Acer Nitro 5 neden bu kadar ucuz? Alırsam problem yaşar mıyım? (ısınma dışında) Şimdiden cevaplariniz icin teşekkürler.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.882 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 15 Haziran 2023 #2 Acer Nitro çok tutuldu. Kullanmadım ama fiyat performans ürünü sanırım. Ben oyuncu laptopu alsam direkt Nitro alırım.
Acer Nitro çok tutuldu. Kullanmadım ama fiyat performans ürünü sanırım. Ben oyuncu laptopu alsam direkt Nitro alırım.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 15 Haziran 2023 #3 Kayra.oz dedi: Acer Nitro 5 neden bu kadar ucuz? Alırsam problem yaşar mıyım? (ısınma dışında) Şimdiden cevaplariniz icin teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende alacağım muhtemelen kendisini, takipteyim.
Kayra.oz dedi: Acer Nitro 5 neden bu kadar ucuz? Alırsam problem yaşar mıyım? (ısınma dışında) Şimdiden cevaplariniz icin teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende alacağım muhtemelen kendisini, takipteyim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.802 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 15 Haziran 2023 #4 Ucuzdu zaten, sadece diğer modeller zam yedi.
Kayra.oz Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #5 Artoria Pendragon dedi: Ucuzdu zaten, sadece diğer modeller zam yedi. Genişletmek için tıkla... Aynen predetor vs. Ama ucuzdu zaten demen yanlış bi yorum dostum. Şu aralar deli gibi zam yemiş oyuncu bilgisiyarlarina ragmen acer in böyle ucuz olmasi garip.
Artoria Pendragon dedi: Ucuzdu zaten, sadece diğer modeller zam yedi. Genişletmek için tıkla... Aynen predetor vs. Ama ucuzdu zaten demen yanlış bi yorum dostum. Şu aralar deli gibi zam yemiş oyuncu bilgisiyarlarina ragmen acer in böyle ucuz olmasi garip.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.802 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 15 Haziran 2023 #6 Yanlış bir şey yok. Stoktan dolayı yemiyor zaten, stok bitince de görürüz artık ucuz Nitro'ları ne kadardan satılıyor.
Yanlış bir şey yok. Stoktan dolayı yemiyor zaten, stok bitince de görürüz artık ucuz Nitro'ları ne kadardan satılıyor.
Kayra.oz Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #7 Artoria Pendragon dedi: Yanlış bir şey yok. Stoktan dolayı yemiyor zaten, stok bitince de görürüz artık ucuz Nitro'ları ne kadardan satılıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen oda doğru erkenden almak lazim.
Artoria Pendragon dedi: Yanlış bir şey yok. Stoktan dolayı yemiyor zaten, stok bitince de görürüz artık ucuz Nitro'ları ne kadardan satılıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen oda doğru erkenden almak lazim.