Acer Nitro 5 neden ucuz?

lmr

Centipat
Daha fazla  
En fazla 25K'ya oyun için laptop bakıyorum (model önerisi olanlar açtığım diğer konuya profilden girip yardımcı olabilirler.) Araştırırken Acer Nitro 5 modelleri F/P bakımından ilgimi çekti. Ve bu modeli buldum başlıkta 3050 Ti olduğu yazmasına rağmen ürün özelliklerinden AMD Radeon RX5600M ekran kartı gözüküyor. Satıcı sorularında da, satıcı ekran kartının 3050 Ti olduğunu söylemiş. Diğer bir yandan ürün çok ucuz geldi. Ekran kartı AMD ise bu bir miktar etkiler ama yine de emin olamadım ürünün ederi gerçekten bu kadar mı? Ayrıca ürün nasıl? Alınır mı? Önerebileceğiniz başka modeller var mı? Biliyorum çok soru sordum ama pek anladığım konular değil yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)

Üründe ekstra bir RAM yuvası var mı bilmiyorum var iste RAM arttırıp kullanacağım (alırsam)

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 25K'ya oyun için laptop bakıyorum (model önerisi olanlar açtığım diğer konuya profilden girip yardımcı olabilirler.) Araştırırken Acer Nitro 5 modelleri F/P bakımından ilgimi çekti. Ve bu modeli buldum başlıkta 3050 Ti olduğu yazmasına rağmen ürün özelliklerinden AMD Radeon RX5600M ekran kartı gözüküyor. Satıcı sorularında da, satıcı ekran kartının 3050 Ti olduğunu söylemiş. Diğer bir yandan ürün çok ucuz geldi. Ekran kartı AMD ise bu bir miktar etkiler ama yine de emin olamadım ürünün ederi gerçekten bu kadar mı? Ayrıca ürün nasıl? Alınır mı? Önerebileceğiniz başka modeller var mı? Biliyorum çok soru sordum ama pek anladığım konular değil yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)

Üründe ekstra bir RAM yuvası var mı bilmiyorum var iste RAM arttırıp kullanacağım (alırsam)

Burada fiyat daha ucuz
Cihazda i5 12500H ve RTX 3050 Ti 95W var bu bütçede en iyisi düşünmeden alın.

Burada fiyat daha ucuz
Cihazda i5 12500H ve RTX 3050 Ti 95W var bu bütçede en iyisi düşünmeden alın.

sağ ol hocam senin attığın yerden ürünü aldım. unutmazsam biraz kullandıktan sonra geri bildirim yaparım. unutursamda konuda gezinip pcyi merak eden arkadaşlar birşey yazarsanız bildirimden gelir cevap veririm

2-3 gün önce Trendyol satıcısında 17.000 TL'ydi. Ucuz bulmadım.
Stok bitti büyük ihtimal stoklara zamlı fiyatla girecek oda 20 nin altında olmaz.

sağ ol hocam senin attığın yerden ürünü aldım. unutmazsam biraz kullandıktan sonra geri bildirim yaparım. unutursamda konuda gezinip pcyi merak eden arkadaşlar birşey yazarsanız bildirimden gelir cevap veririm
Aynı cihaz var bende zaten o yüzden önerdim.

Stok bitti büyük ihtimal stoklara zamlı fiyatla girecek oda 20 nin altında olmaz.

Aynı cihaz var bende zaten o yüzden önerdim.
hocam bu laptopa rahat hava alması için yerden yükselticek bir laptop ünitesi almak istiyorum. ürün daha elime ulaşmadı. havalandırmalarının nerelerde olduğunu yazabilir misin rica etsem. yanlarda var onu biliyorumda altında da var mı? hiçbir görselini bulamadım.

Hocam bu laptopa rahat hava alması için yerden yükseltecek bir laptop ünitesi almak istiyorum. Ürün daha elime ulaşmadı. Havalandırmalarının nerelerde olduğunu yazabilir misin rica etsem. Yanlarda var onu biliyorumda altında da var mı? Hiçbir görselini bulamadım.

Sağ ve sol yanlarda sağ ve sol arkada bir de alt kapak mesh havalandırması gayet yeterli altıda açık olduğu için ünite alınca çok işe yarıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı