Acer Nitro 5 neden ucuz?

lmr

Centipat
Daha fazla  
En fazla 25K'ya oyun için laptop bakıyorum (model önerisi olanlar açtığım diğer konuya profilden girip yardımcı olabilirler.) Araştırırken Acer Nitro 5 modelleri F/P bakımından ilgimi çekti. Ve bu modeli buldum başlıkta 3050 Ti olduğu yazmasına rağmen ürün özelliklerinden AMD Radeon RX5600M ekran kartı gözüküyor. Satıcı sorularında da, satıcı ekran kartının 3050 Ti olduğunu söylemiş. Diğer bir yandan ürün çok ucuz geldi. Ekran kartı AMD ise bu bir miktar etkiler ama yine de emin olamadım ürünün ederi gerçekten bu kadar mı? Ayrıca ürün nasıl? Alınır mı? Önerebileceğiniz başka modeller var mı? Biliyorum çok soru sordum ama pek anladığım konular değil yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Üründe ekstra bir RAM yuvası var mı bilmiyorum var iste RAM arttırıp kullanacağım (alırsam)

Son düzenleyen: Moderatör:
sağ ol hocam senin attığın yerden ürünü aldım. unutmazsam biraz kullandıktan sonra geri bildirim yaparım. unutursamda konuda gezinip pcyi merak eden arkadaşlar birşey yazarsanız bildirimden gelir cevap veririm
Ürün nasıl eline geçmiştir sanırım bilgilendirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…